NATA TA DIKA MAS PAIDIA

Γράφει ο Σωκράτης Τσουμελέκας
(ΣΣΕ 77)

Υπάρχει σίγουρα αξιωματική αντιπολίτευση .Κάνει και το συνέδριο της. Όλοι οι δημοκράτες εκεί…

 Δεν έλειψε κανείς. Οι αδικαιολογήτως απόντες δεν έχουν θέση στο αύριο. Πήραν αποφάσεις για το καλό μας. Χρειαζόμαστε επειγόντως αλλαγή.

Το επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι μας .Οι επικεφαλείς του συνδικαλισμού. Τι κι αν η δικαιοσύνη διερευνά κακουργηματικες πράξεις πολλών εκατομμυρίων, που πήγαν στις τσέπες ορισμένων. Δεν είναι υπόδικοι . 12 χρόνια κρατά ανάκριση και τελεσίδικη απόφαση. Μέχρι τότε θα είναι απόντες; Πως θα διανέμουμε την εξουσία ; Πως θα υλοποιηθεί το ανώτερο συμβούλιο του εργαζόμενου λαού; Πως τα λαϊκά συμβούλια; Είναι έμπειροι. Ξέρουν από διανομή πλούτου. .

Αυτοί θα μας κάνουν δημοκράτες. Το αποφασίζομε και διατάσομε θα γίνει Πάγια αρχή. Κανείς δεν έχει δικαίωμα άποψης. Αυτά στην Δημοκρατία της ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ Η εγκαθίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας επείγει . Εδώ θα γίνεται η εκλογή όλων των αξιωματικών από τους στρατιώτες. Θα τους δοθεί και το δικαίωμα ανάκλησης της επιλογής.

. Θέλει τομές το κατεστημένο Θα καταργήσουμε κάθε αυτοδιοίκητο στα σώματα ασφαλείας. Υπαγωγή στον έλεγχο των μαζικών οργανώσεων του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας και μετατροπή τους σε πολιτοφυλακές, με εκ περιτροπή συμμετοχή σε αυτές επίλεκτων μελών των μαζικών εργατικών οργανώσεων και της νεολαίας. Καθορισμός του προγράμματος εκπαίδευσής τους από εκλεγμένη επιτροπή εκπροσώπων από τις μαζικές οργανώσεις.

Έχουμε έτοιμους αρχηγούς και καθοδηγητές Θέμης Μπαλασόπουλος , Παναγιώτης Καλφαγιάννης , Νίκος Φωτόπουλος μερικοί απ αυτούς .Όλα διαμάντια ένα και ένα. Εργάζονται αποκλειστικά για το ΛΑΟ .Από αυτόν αντλούν δύναμη. Πένητες υπομένουν την κρατική απαξίωση παλεύοντας για την μάζα. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

http://soknew.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *