NCAA: Προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά το Φερλέι και το Μπελμόντ

NCAA: Προκρίθηκαν στο τελικό τουρνουά το Φερλέι και το Μπελμόντ

Το Φερλέι και το Μπελμόντ πήραν τα δύο από τα τέσσερα εναπομείναντα εισιτήρια για το τελικό τουρνουά του NCAA, νικώντας το Πρέιρ Βιου και το Τεμπλ αντίστοιχα.

Η "March Madness" ξεκίνησε! Περίπου δηλαδή, αφού πρώτα πρέπει να διεξαχθούν οι αγώνες "First Four", από τους οποίους θα προκύψουν οι 4 τελευταίες ομάδες που θα συμπεριληφθούν στις 64 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τελικό τουρνουά του NCAA, το οποίο ξεκινάει την Τετάρτη (20/3).

Το Φερλέι ήταν λοιπόν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της, επικρατώντας με 82-76 του Πρέιρ Βιου και στον πρώτο γύρο του τελικού τουρνουά θα αντιμετωπίσει το πανίσχυρο Γκονζάγκα.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νταρνέλ Ετζ με 33 πόντους, με τον Τζαλίλ Τζένκινς να προσθέτει 22 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Γκάρι Μπλάκστον είχε 26 πόντους και ο Ντεβόντε Πάτερσον 17 πόντους.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, το Μπελμόντ επιβλήθηκε με 81-70 του Τεμπλ και θα αντιμετωπίσει το Μέριλαντ στον πρώτο γύρο του τελικού τουρνουά.

Ο Κέβιν ΜακΚλέιν με 29 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Νικ Μουζίνσκι να έχει 16 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Σιζ Άλστον είχε 21 πόντους και ο Νέιτ Πιέρ-Λιούις είχε 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Πλέον έχουν μείνει ανοιχτά δύο εισιτήρια για το τελικό τουρνουά. Το πρώτο εισιτήριο θα το διεκδικήσουν το Νορθ Καρολάινα Σέντραλ με το Νορθ Ντακότα Στέιτ, με το νικητή να πέφτει πάνω στο Ντιούκ, και το δεύτερο το Σεντ Τζονς με το Αριζόνα Στέιτ, με τον νικητή να πέφτει πάνω στο Μπάφαλο.

AP Photo/John Minchillo

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *