Το newsbomb θυμίζει… Ριζοσπάστη

Δεν έχει δημοσιογραφικό προηγούμενο το σημερινό πρώτο θέμα του newsbomb.gr όπου το site χρησιμοποείται εν είδει οργάνου του ιδιοκτήτη -όπως ο Ριζοσπάστης- για να παρουσιάσει τις θέσεις του για τις εξελίξεις στην αγορά φαρμάκων και να διαφημίσει ότι οι φαρμακοβιομήχανοι θα θυσιάσουν τα κέρδη τους για τη σωτηρία της χώρας.

Μεταξύ άλλων στο….
άρθρο αναφέρεται:

Όλα δείχνουν ότι η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα κληθεί να βάλει πλάτη για ακόμη μια φορά. Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω κλάδος είναι εκείνος που έχει πληγεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον μετά την εφαρμογή του μνημονίου, με ποσοστά απωλειών που αγγίζουν –ή και ξεπερνούν- το 50%! Μέτρα όπως αυτά της αποπληρωμής των επιχειρήσεων με ομόλογα τα οποία στην συνέχεια «κουρεύτηκαν» σημαντικά, νέοι φόροι, επιστροφές, μειώσεις τιμών φαρμάκων, μη εξοφλημένες απαιτήσεις, έχουν φέρει τον κλάδο ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Σε άλλο σημείο ο συντάκτης αναφέρει τις δράσεις και τα μέτρα που θα ληφθούν για τη στήριξη του κλάδου επικαλούμενος προφορικές συζητήσεις με παράγοντες του υπουργείου.

Το θέμα είναι όμως πιο απλό: Η DPG Media, εταιρία της οικογένειας Γιαννακόπουλου, είναι ιδιοκτήτρια του portal newsbomb.gr.

sofokleousin.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *