Next Generation: Στην καλύτερη πεντάδα ο Ποκουσέβσκι

Next Generation: Στην καλύτερη πεντάδα ο Ποκουσέβσκι

Ο Αλεξέι Πουκουσέβσκι του Ολυμπιακού βρήκε μία θέση στην καλύτερη πεντάδα του Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament στο Βελιγράδι.

Η ομάδα U18 του Ολυμπιακού πήρε την 3η θέση του Euroleague Basketball ADIDAS Next Generation Tournament στο Βελιγράδι και ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι με τις εμφανίσεις του κέρδισε μία θέση στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, το οποίο κατέκτησε η Μπέγκα Μπέμαξ επικρατώντας (73-63) στον τελικό του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος συμμετείχε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο τουρνουά της επόμενης γενιάς της EuroLeague, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Βελιγράδι έχοντας μέσο όρο 15,8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ, 2,3 κλεψίματα, 2,5 λάθη και 3,5 κοψίματα.

O Αλεκσάνταρ Λάνγκοβιτς (μ.ο. 13,8π., 9ριμπ., 1,3ασ., 0,5κλ., 3,3λ., 0,5 κοψ.) της Μέγκα Μπέμαξ πήρε το βραβείο του ΜVP, ενώ στην καλύτερη πεντάδα βρέθηκαν επίσης o Νεμάνια Πόποβιτς (μ.ο. 13,3 π., 7,875 ριμπ., 2,8ασ., 1,5ασ.) του Ερυθρού Αστέρα, ο Νταβίντε Κασαρίν (μ.ο. 18,3π., 4,3ριμπ., 4,8ασ., 2,3κλ., 1κοψ.) της Βενέτσια και ο Τζόρτζιε Τοπόλοβιτς (μ.ο. 18,5π., 8ριμπ., 1,3ασ.) της Σαράγιεβο.

Mετά την ολοκλήρωση του τουρνουά του Βελιγραδίου συμπληρώθηκε και το καρέ των ομάδων που θα βρεθούν στο Final Four στη Βιτόρια, καθώς η Μέγκα Μπέμαξ ακολούθησε τα χνάρια της Βαλένθια, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ζάλγκιρις.

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *