Non stop… Παναθηναϊκός

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS - PAS GIANINAΓια τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ξαποστάσει και να απολαύσει τις δάφνες του από τη δεύτερη συνεχή νίκη με καλή εμφάνιση στα play offs, ούτε μπορεί να επαναπαυτεί στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά πως έχουν διανύσει μόλις το 1/3 της διαδρομής και όλα μπορεί να ανατραπούν, αν δεν είναι προσεκτικοί, ειδικά στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30).

Ήδη η στροφή των παικτών του Γιάννη Αναστασίου έχει στραφεί στο ματς της Θεσσαλονίκης, με την προετοιμασία να αρχίζει με προβλήματα. Στα γνωστά των Μλάντεν Πέτριτς και Διαμαντή Χουχούμη, που συνεχίζουν θεραπεία και δεν υπολογίζονται, ήρθαν να προστεθούν αυτά του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που έχει υποστεί διάταση κοιλιακών και του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Αμφότεροι έκαναν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι που έπαιξαν απέναντι στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η μινι-προετοιμασία ολοκληρώνεται την Τρίτη με προπόνηση στις 14:00 και κατόπιν θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα «πετάξει» για τη Θεσσαλονίκη.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *