(NSFW) H οργιώδης, και κυρίως γυμνή, επιχειρηματικότητα της Kim Kardashian συνεχίζεται

Υπάρχουν στιγμές που μοιάζει πιο αστεία από όλο το cast του Saturday Night Live μαζί. Υπάρχουν στιγμιότυπα που πιστεύεις ότι αυτή η γυναίκα μας τρολάρει ΟΛΟΥΣ.

Τέλος, υπάρχουν αλήθειες που την κάνουν να μοιάζει η πιο διαβολικά έξυπνη επιχειρηματίας της νέας χιλιετίας. Το Business Insider της το αναγνωρίζει. Τα υπόλοιπα media συμφωνούν.

Η 34χρονη είναι συμπαραγωγός στο reality show που εδώ και χρόνια φέρνει τηλεθέαση και έσοδα στο κανάλι Ε! Το “Keeping Up with the Kardashians” έκλεισε συμβόλαιο ανανέωσης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αντί 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό όμως είναι μόνο η κορυφή του χρυσού της παγόβουνου. Η Κim όταν δεν σπάει το Ιντερνετ με την πληθωρική της πίσω όψη κάνει επιτυχημένα games για κινητά τηλέφωνα νέας γενιάς, προωθεί προϊόντα με αντίτιμα πλουσιοπάροχα, εμπορεύεται τα selfie της με έκδοση βιβλίου που θα είναι ένα από τα σίγουρα best seller της σεζόν και έχει περίπου τρεις φορές τον πληθυσμό της Ελλάδας να την ακολουθεί στο Instagram.

Σύμφωνα με το Forbes η Κardashian κέρδισε 28 εκατομμύρια δολάρια (μόνο) το 2014 ενώ το ΤΙΜΕ την βάφτισε μία από τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του 2015. Η ίδια μίλησε στο Variety και επιχειρηματολόγησε για την επιτυχία της. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν έχει προκύψει χωρίς σκληρή δουλειά. Αυτή είναι 3 κανόνες επιχειρηματικής επιτυχίας όπως της άρθρωσε το κορίτσι που κάθεται επάνω σε μεγάλη βάση.

“Πρέπει να είσαι οργανωμένος. Μπορεί να μοιάζει πολύ απλό ωστόσο αν δεν τα έχεις όλα σε τάξη θα βρεθείς αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα”.

“Δεν πρέπει να τεμπελιάζεις. Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να χάσουν τη βολή τους και να δουλέψουν. Ακούγεται παρανοικό αλλά το συναντώ συχνά”.

“Εαν έχεις κάτι που σε πορώνει επινόησε ένα τρόπο να το κάνεις επικερδές, να το κάνεις τη δουλειά σου. Τότε θα είσαι ευτυχισμένος. Εαν δεν κάνεις αυτό που θες πραγματικά θα ζεις μια διαρκή ενόχληση”.

Μεγάλες σοφίες δεν τις λες θα τις αναγνωρίσεις όμως σαν πραγματικότητες που ισχύουν. Για όλους. Βέβαια η Κιμ Κ ήταν και είναι και θεωρούσε τον εαυτό της businesswoman πολύ πριν προκύψει ο τηλεοπτικός της χρόνος.

“Όταν μου προτάθηκε να κάνουμε το τηλεοτπικό μας σόου, αποφάσισα να πω ναι για να προμοτάρω τα μαγαζιά μας (σ.σ. τα DASH λειτουργούν από το 2006 και είναι επινόηση της Κιμ και των αδελφών της). Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην έχει μεγάλη διάρκεια, θα μας κάνει όμως πιο γνωστούς στην αγορά και έτσι θα μπορούσαμε να αναπτυχθούμε online. Σκέφτηκα ότι ήταν μια ευκαιρία για μεγάλη προβολή. Δεν περίμενα να γίνει αυτό που έγινε” είπε στο Variety”.

Εαν υπάρχει κάποιος που της έμαθε πως να σκέφτεται βγάζοντας κέρδος αυτός είναι ο πατέρας της. Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν, δικηγόρος όταν ζούσε, έλουσε το κεφάλι της με εμπορικό δαιμόνιο από τότε που η ίδια ήταν έφηβη.

“Όταν έγινα 16 ο πατέρας μου με έβαλε να υπογράψω ένα συμβόλαιο -μας έβαζε να υπογράφουμε συμβόλαια για τα πάντα- ότι σε περίπτωση που θα τρακάρω θα πληρώσω τις ζημιές μόνη μου. Μια μέρα ήμουν κολλημένη στην κίνηση και συγκρούστηκα με ένα άλλο όχημα, τίποτα σοβαρό, ωστόσο έπρεπε να το πληρώσω. Ήταν την περίοδο που εκδικαζόταν η υπόθεση του O.J. Simpson. Είδαν το όνομα μου και με ρώτησαν: “Ο πατέρας σου είναι ΑΥΤΟΣ ο δικηγόρος;!” Ζήτησαν πολλά χρήματα σαν αποζημίωση, τους τα ξεπλήρωσα και μετά συνέχισα να εργάζομαι για να αγοράσω ρούχα”.

Πωλήτρια σε μαγαζιά, η Κιμ γνώρισε τη γοητεία του εμπορίου online.

“Aνακάλυψα το eBay αφού λατρεύω να κάνω ψώνια. Ωστόσο έπρεπε να έχω ένα μηνιαίο προυπολογισμό, δεν είχα πιστωτικές στο όνομα μου. Πως μπορούσα να εκτονώνω την ανάγκη μου; Θυμάμαι αγόρασα εκείνες τις γόβες Manolo Blahnik για $700. Ο πατέρας μου μου δάνεισε χρήματα να πάρω ακόμη 4 ζευγάρια. Η συμφωνία ήταν να του δώσω όλο το ποσό συν ένα ποσοστό προμήθειας εαν κατάφερνα να τα πουλήσω. Το έκανα. Κάθε ζευγάρι μου απέφερε $2,500. Έγινα μανιακή με αυτό, άρχισα να πουλάω οτιδήποτε δεν φορούσα”. Η ίδια πιστεύει ότι έχει αντίληψη στο τι πουλάει τώρα, εντοπίζει τα trends και καταλαβαίνει τι θέλουν να αγοράσουν οι άλλοι. Η επόμενη κίνηση της ήταν να επελαύνει σε ντουλάπες διάσημων φίλων της και να μεταπουλάει στο eBay όλα όσα οι διάσημες είχαν κουραστεί να φοράνε. Έβγαζε προμήθεια. Εννοείτε.

Ακόμη και την ερωτική της (πορνό για τους φίλους) ταινία την έκανε όχι μόνο μια ευκαιρία δημοσιοποίησης των προσόντων της αλλά και ένα εβδομαδιαίο εισόδημα. Το σεξ του 2007 της έχει φέρει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό ενώ μόλις πριν κάποιους μήνες, όταν το εξώφυλλο της στο Paper την έκανε πάλι ακόμη πιο κοινή, η εταιρεία που εμπορεύεται τον κινηματογραφημένο οργασμό της, της κατέθεσε $55,000 σε μία εβδομάδα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι τα πάντα είναι προς πώληση επάνω και για την Κιμ Καρντάσιαν και όλα είναι ευπώλητα αφού η Κ. Κ. υπογράφει και εκταμιεύει τον εαυτό της καλύτερα από όλους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *