Oλοταχώς για παγκόσμια σύρραξη.. το Ιράν,είναι έτοιμο να εισέλθει με μεγάλες δυνάμεις,με την στήριξη της Ρωσίας,στην Υεμένη!

1Με έκτακτες ανταποκρίσεις τα διεθνή μέσα,αναμεταδίδουν την είδηση,
πως στρατιωτικός σύμβουλος(βλ.φώτο) του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν,Χαμενεί,δήλωσε πως Ρωσία και Ιράν έφτασαν σε συμφωνία,για την εισαγωγή ισχυρών ιρανικών στρατιωτικών μονάδων,στην Υεμένη στο πλευρό των Χούθις.
Αν η είδηση ισχύει,θα πρόκειται για το αποτέλεσμα της έκτακτης σύσκεψης των επιτελείων Ιράν και Ρωσίας,σήμερα στην Τεχεράνη.Υπενθυμίζουμε πως ο Ρώσος υπουργός άμυνας,βρίσκεται από το πρωί στην Τεχεράνη,σε μια πτήση μυστήριο,με διαδοχικές συνομιλίες με όλη την πυραμίδα της ιρανικής ηγεσίας.
Ιράν λοιπόν και Ρωσία,στριμώχνουν τους Σαουδάραβες και μεταφέρουν τον πόλεμο στο σπίτι τους.Αν η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία εισβάλουν στην Συρία θα ξεσπάσει παγκόσμια σύρραξη,αυτό πλέον είναι βέβαιο.
Η βοήθεια που θα δώσει η Ρωσία στο Ιράν,όπως αναφέρει ο σύμβουλος του Χαμενεί,θα είναι και υλική και σε προσωπικό.Τις επόμενες ,ώρες θα λάβει χώρα,αν ήδη δεν έχει συμβεί,μεγάλη μεταστάθμευση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών,ανδρών των ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρων σε ιρανικές στρατιωτικές βάσεις.Τελικά οι Σαουδάραβες,πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι…

Dioptra News

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *