Oλυμπιακός: “Βλέπει” τον Αβονιγί της Λίβερπουλ

Oλυμπιακός: "Βλέπει" τον Αβονιγί της Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ σκέφτεται να διακόψει το δανεισμό του Ταϊβό Αβονιγί στην Μάιντς και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Goal.com, στη λίστα των ενδιαφερομένων για τον 22χρονο φορ βρίσκεται και ο Ολυμπιακός.

Ο Ταϊβό Αβονιγί δεν έχει μεγάλο χρόνο συμετοχής στην Μάιντς στην οποία αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός από την Λίβερπουλ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να διακόψει τη συνεργασία της με τον γερμανικό σύλλογο και να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη για τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό και κάπου σε αυτό το σημείο εμφανίζεται και ο Ολυμπιακός.

Τουλάχιστον σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Goal.com", η οποία αποκάλυψε πως οι Πειραιώτες είναι μέσα στο γκρουπ ομάδων που είναι υποψήφιες για να αποτελέσουν τη νέα ομάδα του νεαρού φορ, με την Λίβερπουλ να θέλει να του βρει ομάδα εν αναμονή της εξασφάλισης κάρτας εργασίας του για να παίξει στην Αγγλία.

Αναλυτικά, αναφέρει το δημοσίευμα:

"Η Λίβερπουλ είναι πιθανό να δώσει τέλος στο δανεισμό του Ταϊβό Αβονιγί στην Μάιντς αυτό το μήνα, με τον Νιγηριανό επιθετικό να ενδιαφέρει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Ο 22χρονος επιθετικός ήλπιζε να λάμψει όταν μετακόμιζε στην Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι, όμως μπόρεσε να έχει μόλις έξι συμμετοχές με την Μάιντς.

Μόνο σε ένα ματς ήταν βασικός και μάλιστα έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, όταν η Μάιντς έμεινε με 10 παίκτες κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ουσιαστικά, μετράει μόλις 150 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του.

Και με τον Ζαν-Φιλίπ Ματετά, τον βασικό επιθετικό της Μάιντς, να έχει επιστρέψει μόλις στη δράση, θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως ο Αβονιγί θα δυσκολευτεί ακόμα περισσότερο να βρει χώρο στην ομάδα. Η Λίβερπουλ έχει την επιλογή να τερματίσει τη συμφωνία για το δανεισμό του στην Μάιντς, αλλά θα το κάνει μόνο αν έχει μπροστά της την προοπτική ο παίκτης να βρει χρόνο συμμετοχής.

Αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται, με τον Ολυμπιακό να είναι σε αυτό το γκρουπ μαζί με τις Μονπελιέ, Μπρεστ και Νιμ, την Μπεσίκτας, αλλά και τις Λεγκανές και Μαγιόρκα. Η Λίβερπουλ προτίθεται να συναντήσει αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες , αλλά γνωρίζουν πως ο Αβονιγί θα προτιμούσε να παραμείνει στην Γερμανία".

Σημειώνεται πως ο 22χρονος φορ, διεθνής με την Κ-23 της Νιγηρίας, αποκτήθηκε το 2015 από την Λίβερπουλ, έκτοτε όμως αγωνίζεται ως δανεικός σε άλλες ομάδες (Φρανκφούρτη, Ναϊμέγκεν, Γάνδη, Μπουσκρόν) με τους κόκκινους να αδυνατούν μέχρι στιγμής να του εξασφαλίσουν άδεια εργασίας για να αγωνιστεί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *