“O Ομάρ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού”

"O Ομάρ απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού"

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί απέρριψε την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού, με τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε να μπαίνουν δυνατά στο κόλπο της απόκτησής του.

Η παραμονή ή όχι του Ομάρ Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό και μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν είναι ένα ζήτημα που παραμένει ανοιχτό, αφού ο Νορβηγός μπακ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας "sporx.com", ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" αρνήθηκε την τελευταία πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, καθώς τη θεώρησε χαμηλή με βάση τα "θέλω" του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει το προσκήνιο τις Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, οι οποίες ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτησή του. Άλλωστε, για το ενδιαφέρον της Γαλατά έγραψε πρόσφατα ο Ευάγγελος Μίχος μέσα από το 24ο Ευαγγέλιο, αποκαλύπτοντας πως η τουρκική ομάδα τον θέλει ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 28χρονος μπακ έχει τη φετινή σεζόν 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *