“O πρόεδρος της ΑΕΚ κατέβηκε να μιλήσει στον Κλόσνερ”

"O πρόεδρος της ΑΕΚ κατέβηκε να μιλήσει στον Κλόσνερ"

Ο πρόεδρος της ελβετικής διαιτησίας, Ντάνιελ Βέρμελινγκερ, μίλησε για την εμπειρία του Στέφεν Κλόσνερ, στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ κι επιβεβαίωσε ότι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων κατέβηκαν στ' αποδυτήρια στο ημίχρονο για να διαμαρτυρηθούν.

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Παπαδόπουλος κλήθηκαν σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο καθώς όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα οι ως οι δύο άνδρες στο ημίχρονο του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ κατέβηκαν στ' αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή της αναμέτρησης, Στέφαν Κλόσνερ.

Ο πρόεδρος της ελβετικής διαιτησίας, Ντάνιελ Βέρμελινγκερ, μίλησε για την εμπειρία του συμπατριώτη του ρέφερι στο ντέρμπι κι επιβεβαίωσε ότι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων κατέβηκαν στ' αποδυτήρια στο ημίχρονο για να διαμαρτυρηθούν.

Σχολιάζοντας το περιστατικό σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα της πατρίδας του, Blick, ο Βέρμελινγκερ χρησιμοποίησε την ατάκα: "Άλλα ήθη, άλλα έθιμα".

"Είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στο δωματιάκι του Στέφεν για να του μιλήσει δυο-τρεις φορές. Αλλά καθώς μιλούσε μόνο ελληνικά, η επίσκεψη ήταν σύντομη. Δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν. Άλλα ήθη, άλλα έθιμα. Ο Στέφεν ακολούθησε τις οδηγίες και δεν μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους", υποστήριξε ο Ντάνιελ Βέρμελινγκερ.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *