O Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Μαεζάβα αναζητεί μια σύντροφο για την πτήση στη Σελήνη με την SpaceX

O Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Μαεζάβα αναζητεί μια σύντροφο για την πτήση στη Σελήνη με την SpaceX

twitter.com/yousuck2020

Η αναζήτηση μιας συντρόφου για ένα ταξίδι γύρω από τη Σελήνη από τον Ιάπωνα δισεκατομμυριούχο Γιουσάκου Μαεζάβα θα είναι το αντικείμενο ενός νέου ντοκιμαντέρ.

Ο 44χρονος Μαεζάβα, που πούλησε την online εταιρεία μόδας του, Zozo Inc, στη SoftBank Group Corp, αναζητεί ελεύθερες γυναίκες άνω των 20 ετών για τους σκοπούς της εκπομπής, που θα προβληθεί από την AbemaTV.

«Καθώς αισθήματα μοναξιάς και κενότητας αρχίζουν σιγά σιγά να με κατακλύζουν, υπάρχει ένα πράγμα που σκέφτομαι: Να συνεχίσω να αγαπώ μια γυναίκα» έγραψε ο Μαεζάβα σε μια ιστοσελίδα για σχετικές αιτήσεις, όπως αναφέρει το Reuters.

«Θέλω να βρω μια “σύντροφο ζωής”. Με αυτή τη μελλοντική σύντροφό μου, θέλω να κραυγάσω για την αγάπη μας και την ειρήνη στον κόσμο από το διάστημα» συνέχισε ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος, που είναι να πετάξει γύρω από τη Σελήνη το 2023, ως ο πρώτος ιδιώτης επιβάτης της SpaceX του Έλον Μασκ.

[WANTED!!!]
Why not be the ‘first woman’ to travel to the moon?#MZ_looking_for_love https://t.co/R5VEMXwggl pic.twitter.com/mK6fIJDeiv

— Yusaku Maezawa (MZ) 前澤友作 (@yousuck2020) 12 Ιανουαρίου 2020

Ο Μαεζάβα, που πρόσφατα χώρισε με την ηθοποιό Αγιάμε Γκορίκι, 27 ετών, είχε πει ότι σχεδίαζα να πάρει μαζί του στην πτήση καλλιτέχνες, για να εμπνευστούν από αυτή την εμπειρία, σε ένα εγχείρημα ονόματι «αγαπητή Σελήνη» (Dear Moon).

Το ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Full Moon Lovers», θα προβληθεί μέσω streaming στο AbemaTV, που υποστηρίζεται από το πρακτορείο online διαφήμισης CyberAgent και το TV Asahi και στοχεύει σε ένα πιο νεανικό κοινό, που στρέφεται σε άλλα μέσα από την παραδοσιακή τηλεόραση.

Οι αιτούσες πρέπει «να ενδιαφέρονται να πάνε στο διάστημα και να μπορούν να συμμετέχουν στις προετοιμασίες για αυτό» και να «επιθυμούν παγκόσμια ειρήνη» σύμφωνα με την ιστοσελίδα.

Οι αιτήσεις σταματούν στις 17 Ιανουαρίου και ο Μαεζάβα θα διαλέξει τη σύντροφό του ως τα τέλη του Μαρτίου.

Το ντοκιμαντέρ είναι η πιο πρόσφατη «μεγάλη» δημόσια ενέργεια του δισεκατομμυριούχου, ο οποίος προσφέρει επίσης 9 εκατ. δολάρια στους followers του στo Twitter για να προκαλέσει συζήτηση στην Ιαπωνία σχετικά με τα οφέλη της ιδέας του βασικού εισοδήματος.

Ο Μαεζάβα, ιδρυτής της Zozo Inc, έκανε περιουσία στον κόσμο της μόδας: Σύμφωνα με το BBC, η προσωπική του περιουσία εκτιμάται πως πλησιάζει τα 3 δισ. δολάρια, και δαπανά μεγάλο μέρος της σε έργα τέχνης.

Πέρυσι είχε γίνει γνωστό πως θα ήταν ο πρώτος επιβάτης που θα πετούσε γύρω από τη Σελήνη με τη SpaceX. Αν και η τιμή του εισιτηρίου για την πτήση αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε, ο Μασκ είπε πως ήταν «πολλά λεφτά».

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *