O πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείς από το προγούλι! (Βίντεο)

Το προγούλι στις γυναίκες είναι σίγουρα αρκετά αντιαισθητικό και από τα λίγα στοιχεία που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή των άλλων, κάνοντας τους να μην εστιάζουν στο πόσο όμορφο μπορεί να είναι ένα πρόσωπο.
Μερικοί άνθρωποι λοιπόν, είναι γενετικά επιρρεπείς στο να έχουν διπλοσάγονο όσο μεγαλώνουν. Βέβαια, για την εμφάνιση του μπορεί να ευθύνονται πολλά πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι σίγουρα και η διατροφή.

Υπάρχουν αποδεδειγμένα αρκετοί τρόποι για να το εξαφανίσεις προγούλι, αλλά εξίσου αποτελεσματικές είναι και οι απλές αυτές ασκήσεις που θα δεις στην συνέχεια!

Πως να εξαφανίσεις το προγούλι κάνοντας απλές ασκήσεις!

Άσκηση 1η: Κουτάλα
Για την πρώτη άσκηση θα πρέπει να ανοίξεις το στόμα σου, να γυρίσεις το κάτω χείλος σου προς τα μέσα και στην συνέχεια έτσι όπως θα είναι το χείλος προς τα μέσα να κλείσεις το στόμα σου. Ακόμη πιο αποτελεσματικό θα ήταν αν πίεζες το σαγόνι σου προς τα εμπρός.

Μην βιάζεσαι όμως να ολοκληρώσεις την άσκηση. Φρόντισε να κάνεις το κάθε βήμα σε αργή κίνηση, έτσι ώστε να γυμνάζονται σωστά οι μύες του σαγονιού.
Άσκηση 2η: Φιλί στην οροφή
Όπως μπορείς να καταλάβεις και από την ονομασία της άσκησης, θα πρέπει να γείρεις το κεφάλι σου προς τα πάνω για να κοιτάς την οροφή και να κουνάς τα χείλη σου σαν να στέλνεις φιλιά. Με την κίνηση αυτή ενεργοποιείς και τους μύες του αυχένα σου οι οποίοι θα σε βοηθήσουν στην σύσφιξη και την τόνωση του διπλοσάγονου.

Άσκηση 3η: Άγγιγμα μύτης
Προφανώς, με το να αγγίζεις την μύτη σου με το δάχτυλο σου δεν καταφέρνεις κάτι. Αλλά αν προσπαθείς να την φτάσεις με την γλώσσα σου θα δεις ότι τεντώνεται όλο σου το σαγόνι.

Άσκηση 4η: Αντίσταση
Εδώ τώρα η διαδικασία είναι ακόμη πιο εύκολη μιας και θα πρέπει να κλείσεις τα χέρια σου σε γροθιές και να τα τοποθετήσεις κάτω από το πηγούνι σου. Έπειτα, κράτα σταθερά τα χέρια σου και πίεσε προς τα κάτω το σαγόνι σου για πέντε δευτερόλεπτα. Αυτή είναι μία επανάληψη. Για κάθε άσκηση θα χρειαστεί να κάνεις 5 με 7 επαναλήψεις.

Άσκηση 5η: Το τρίγωνο της νεότητας
Το σχήμα του προσώπου μας μπορεί να γίνει ελαφρώς πιο οβάλ με αυτή την άσκηση. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για την τελευταία άσκηση;

Γύρνα το κεφάλι σου προς τη μία πλευρά και την πίεσε το σαγόνι σου προς τα μπροστά. Έτσι θα νιώσεις τους μύες του σαγονιού και του λαιμού σου να επεκτείνονται. Μείνε λίγο εκεί και γύρνα το κεφάλι σου προς την αντίθετη πλευρά για να επαναλάβεις την κίνηση.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *