O Vladimir Putin ανακοίνωσε το διαζύγιό του on air

Την απόφασή τους να ακολουθήσουν και επίσημα χωριστούς δρόμους ανακοίνωσαν ο πρόεδρος της Ρωσίας και η επί τρεις δεκαετίες σύζυγός του Lyudmila και μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή….


Εδώ και αρκετούς μήνες όλο και αυξάνονταν οι ψίθυροι ότι οι δυο τους δεν ήταν πια ζευγάρι, καθώς οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν γίνει εξαιρετικά σπάνιες.

 Χτες, αφού παρακολούθησαν το μπαλέτο «Esmeralda» στο State Kremlin Palace, μίλησαν στο τηλεοπτικό δίκτυο «Russia 24» και όταν ρωτήθηκαν αν αληθεύουν οι φήμες για το χωρισμό τους, ο 60χρονος Putin αιφνιδίασε με την απάντησή του: «Ναι, έτσι είναι. 

Ήταν μια κοινή απόφαση» και η Lyudmila πρόσθεσε «Ο γάμος μας τελείωσε επειδή ουσιαστικά δε βλεπόμασταν πια. Ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς έχει ριχτεί στη δουλειά, οι κόρες μας μεγάλωσαν, η καθεμιά ζει τη ζωή της. Αποδείχτηκε ότι ο καθένας έχει τη ζωή του και εμένα δε μου αρέσει η δημοσιότητα». 
Ο Vladimir Putin με την Alina Kabayeva
Η πρώην πρώτη κυρία της Ρωσίας μίλησε ακόμη για ένα «πολιτισμένο διαζύγιο», ενώ και οι δύο έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές και πως «Θα παραμείνουν πολύ κοντά για πάντα».

Ωστόσο, στην τηλεοπτική συνέντευξη που άφησε άφωνη τη Ρωσία, καθώς ο Putin έγινε ο πρώτος Ρώσος ηγέτης –εδώ και δύο αιώνες- που δημοσιοποίησε πληροφορίες για την ιδιωτική του ζωή, δεν έγινε –όπως ήταν αναμενόμενο- καμία αναφορά στη φημολογούμενη εξωσυζυγική σχέση του με τη γυμνάστρια Alina Kabayeva. 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Putin διατηρούσε σχέση με την 30χρονη Kabayeva από το 2008, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχει γεννήσει και το παιδί του. Καμία από τις δύο πλευρές δεν επιβεβαίωσε ποτέ κάποια από τις παραπάνω πληροφορίες.

Ο Vladimir Putin και η Lyudmila είχαν παντρευτεί το 1983, όταν εκείνος ήταν πράκτορας της KGB κι εκείνη αεροσυνοδός.

http://www.agelioforos.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *