Τελευταία Νέα

O πλανήτης δεν αντέχει άλλο την οικονομική ύφεση τέλος έως εδώ ήταν δεν πάει άλλο.

Ρωσία και κίνα πρέπει να σταματήσουν την τεχνητή  ύφεση στον πλανήτη που δημιούργησαν οι εβραίοι τοκογλύφοι του Λονδίνου, με το υποκατάστημα τους την Αμερική. η αμερικανική οικονομία είναι χρεοκοπημένη και δεν μπορεί να ηγείται στο ΔΝΤ αφού ούτε το ποσοστό της δεν μπορεί να πληρώσει για την ισότιμη συμμετοχή της, γι’ αυτό και έχουμε ύφεση πάνω από 7 χρόνια και όσο αυτοί είναι στην….
ηγεσία του ΔΝΤ δεν θα σταματήσει η παγκόσμια οικονομική και τεχνητή κρίση που οι ίδιοι προκάλεσαν γιατί τα οικονομικά τους είναι ανεπαρκή για να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη. οι   BRICS ( Brazil, Russia, India, China, South Africa) πρέπει να αναλάβουν την κεφαλή του διεθνούς νομισματικού ταμείου και να σταματήσουν την οικονομική τεχνητή κρίση δεν πάει άλλο.

Στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 10.000 αυτοκτονίες και ζούμε την εποχή του αμερικανικού κραχ του 1929 του Μπάρουχ και των άλλων εβραίων λαμόγιων που τα είχαν οικονομήσει για τα καλά με την τεχνητή τους κρίση, ή  θα πληρώσουν οι αμερικανοί το ποσοστό τους στο διεθνές νομισματικό ταμείο  για να συμμετέχουν ισότιμα ή θα αποχωρήσουν, δεν μπορεί η οικονομία τους να είναι χρεοκοπημένη και να έχουν και μάλιστα την απαίτηση να είναι και επικεφαλής του ΔΝΤ.Καλό θα είναι για την Αμερική να βγει έξω να ξαποστάσει λίγο από το ΔΝΤ για να φτιάξει την οικονομία της και όταν την φτιάξει ξαναμπαίνει, ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο την οικονομική ύφεση τέλος έως εδώ ήταν δεν πάει άλλο.

 Ακομμάτιστος Έλληνας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *