Εξαλλη η Κωνσταντοπoύλου με τον Βαρβιτσιώτη που μίλησε για τον πατέρα της

Ο κακός χαμός έγινε με το καλημέρα στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης στη Βουλή με πρωταγωνίστρια της έντασης τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα Χρήστου Μαρκογιαννάκη με αφορμή τις δηλώσεις που είχε…

κάνει στο Βήμα FM, υποστηρίζοντας ότι τίθεται θέμα αμεροληψίας για τον πρόεδρο της Επιτροπής.

Αφού ξεπεράστηκε αυτό έθεσε θέμα για τους πρακτικογράφους, ζητώντας να μάθει τα ονόματά τους(!), ποιος τους επέλεξε, με ποια κριτήρια και αν είναι εχέμυθοι. Όταν έσβησε και αυτή η εστία έντασης άνοιξε νέο μέτωπο με τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Μιλτιαδη Βαρβιτσιώτη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να φωνάζει ότι όλες οι προηγούμενες προανακριτικές έβγαλαν λάδι όλους τους κατηγορουμένους, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του κ.Βαρβιτσιώτη ο οποίος της θύμισε ότι ο πατέρας της Νίκος Κωνσταντόπουλος ήταν αυτός που είχε κάνει αθωωτική πρόταση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στην υπόθεση Κοσκωτά. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με την κα Κωνσταντοπούλου να ωρύεται.

Πάντως όσον αφορά στους μάρτυρες η επιτροπή αποφάσισε πως θα καλέσει τους πάντες διότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ή να κρύψει κάτι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *