O ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ….

Δεν πίστευε στα μάτια του και στ αυτιά του ο Μιχαλολιάκος χτές βράδυ, το δώρο πού τού έκανε ο ΣΚΑΙ.
Το κανάλι έβαλε καποιον Μπογδάνο, να καλέσει τον γ.γ. της Χ.Α. σε μιά δήθεν εκπομπή στημένη εκ των προτέρων, με σκοπό , και καλά, να ταπεινώσουνε και να εκθέσουνε τον Μιχαλολιάκο.
Τά πράγματα όμως εξελίχθηκαν σε….
ένα σκληρό πορνό με τον Χρυσαυγίτη στόν ρόλο τού επιβήτωρα. Ο Μπογδάνος , στημένος παπαγάλος , αμήχανος, αστοιχείωτος, αδιάβαστος, ασχετος, αποκρουστικός, αντιπαθής, πανικόβλητος και θλιβερα αθλιος, διάβαζε ανόητες ερωτήσεις συνεχώς χωρίς να περιμένει απαντήσεις, λες και μιλούσε στα ντουβάρια, ενώ απο το κοντρόλ συνέχεια του λέγανε τι να πεί και πώς να αντιμεπωπίσει τον Μιχαλολιάκο πού τα πήρε κατευθείαν στό κρανίο, και που δεν ήθελε και πολύ να κάνει με άνεση, και μάλιστα και με χιουμοριστική διάθεση , ρόμπα τον αξιοθρήνητο και κατουρημένο πάνω του Μπογδάνο, και το κανάλι.
Οι τηλεθεατές είδανε ένα αξιοθρήνητο κατασκεύασμα πού τον ονομασανε δημοσιογράφο, να γίνεται σάκος του μπόξ, στα νύχια του Μιχαλολιάκου, πού όντας παλιά πουτάνα, και δεκαετίες στο κουρμπέτι, μόλις κατάλαβε ότι πάνε να του την παίξουνε, δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει τον πανίβλακα, αλλά και τους άλλους βλάκες πού ήταν κρυμμένοι στο κοντρόλ, και γαυγίζανε στα αυτιά του Μπογδάνου να πεί πόσα λεφτά εκανε επένδυση ο ΣΚΑΙ..!!!!!
Μιλάμε για πολύ, μα παρα πολύ τηλεοπτικό ξύλο……. Και ανεξάρτητα το τί πιστεύει ο καθένας, δεν νομίζω ότι υπήρχε άνθρωπος που δεν είπε «καλα τόν έκανε ο Μιχαλολιάκος»…..αν και τελικα μόνο ο Μπογδανος δεν έφταιγε πού τον ρίξαν στα λιοντάρια.
Και μετα σού λένε ποιός φταίει για την άνοδο της Χ.Α..

ThanoSk.gr.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *