O Σίμος είναι…κάργα ερωτευμένος και δεν το κρύβει!

Ο φτερωτός θεός έκανε και πάλι το… θαύμα του, καθώς στην πιο δύσκολη περίοδο της πολιτικής του καριέρας (ελέω ΕΡΤ), ο Σίμος Κεδίκογλου ερωτεύθηκε κατακούτελα μία ιδιατέρως γοητευτική κυρία, οικονομολόγο στο επάγγελμα. Το όνομα αυτής… Μαντώ Κόλλια!

«Δεν έχουμε ξαναδεί τον Σίμο έτσι», αποκαλύπτουν στη Real life στενοί φίλοι του κυβερνητικού εκπροσώπου, οι οποίο διαπιστώνουν κάθε μέρα που …
περνά πόσο έχει αλλάξει η ψυχολογία του και πόσο καλά είναι στην προσωπική του ζωή. Η γνωριμία του κυβερνητικού εκπροσώπου με την γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά, έγινε πριν από δύο χρόνια σε συγκέντρωση φίλων στην Καλαμάτα (ιδιαίτερη πατρίδα της όμορφης κοπέλας).Οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά πριν από δύο μήνες και έκτοτε είναι αχώριστοι.Όσοι συναναστρέφονται το ζευγάρι, δηλώνουν με νόημα πως «είναι σαφές ότι αυ ή η σχέση εξελίσσεται πολύ γρήγορα σε κάτι σοβαρό».

Φίλοι του υπουργού προσθέτουν με χιούμορ: «ο αθεράπευτος εργένης (σσ. και μεγάλος καρδιοκατακτητής προσθέτουμε εμείς) θεραπεύεται». Για ευνόητους λόγους, ο Σίμος Κεδίκογλου και η Μαντώ Κόλλια κρατούν χαμηλούς τόνους και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: parapolitika

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *