O ψυχίατρος της Χρυσής Αυγής

Ο Κώστας Παρασχάκης, ψυχίατρος και υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Λασίθι, κατηγορείται από τους συναδέλφους του ότι μοιράζει πιστοποιητικά ψυχικής υγείας σε χρυσαυγίτες που θέλουν να βγάλουν άδεια οπλοφορίας!

«Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι ,,,
επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία, είναι ορθές εφόσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση».

Είναι η άποψη της Χρυσής Αυγής, που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα τους σχετική με την οικολογία. Με αυτές τις απαράδεκτες απόψεις της, δεν θα περίμενε κανείς να υπάρχει έστω και ένας γιατρός και δη ψυχίατρος να υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή. Κι όμως υπάρχει!

Τα πρόσφατα γεγονότα, με την εκπυρσοκρότηση του όπλου του βουλευτή της Χ.Α Αντώνη Γρέγου στο αεροδρόμιο, αλλά και το περιστατικό με τον βουλευτή Γερμενή στο κτίριο του Δήμου Αθηναίων δικαίωσαν τις ανησυχίες των ψυχιάτρων. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά την καταγγελία του Θ. Μεγαλοοικονόμου, όταν ο διοικητής… εδέησε να ασχοληθεί με την καταγγελία, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

Ο Κ. Παρασχάκης ισχυρίστηκε ότι «τη συγκεκριμένη μέρα δέχθηκε τηλεφώνημα από δύο γνωστούς του (τον κ. Ζησιμόπουλο και τον κ. Μπούκουρα-βουλευτές της ΧΑ) για εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δαφνί.

Τους δέχθηκε και όταν του ζήτησαν πληροφορίες για έκδοση πιστοποιητικών τους εξήγησε τη σχετική διαδικασία και έφυγαν χωρίς ο ίδιος να εκδώσει πιστοποιητικό ή βεβαίωση». Το ΔΣ δέχθηκε τον ισχυρισμό του.

Πηγή: Έθνος της Κυριακής – zougla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *