O Άνθρωπος σαύρα και η κοίλη Γη

Υπάρχει μια θεωρία ότι υπάρχει μια Κοίλη Γη, και εντός της ένας εσωτερικός κόσμος, που… υπάρχουν ερπετοειδή όντα. Ένας σπηλαιοερευνητής ανέφερε ότι
είχε δει ένα ερπετό άνθρωπος σε μια σπηλιά.

Ο διάδρομος ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά, αλλά ήταν πάρα πολύ στενός για μένα για να μετακινηθώ. Καθώς κοίταξα μέσα από το άνοιγμα υπήρχε ένα πολύ θερμό ρεύμα αέρα που χτυπούσε το πρόσωπό μου.

Επίσης, ο αέρας είχε μια πολύ πυκνή οσμή απο ξύδι. Υπήρξε ένα πολύ μεγάλο και καλά φωτισμένο «δωμάτιο» με τοίχους από ασβεστόλιθο.

Παρατήρησα ένα μικρό όχημα που έμοιαζε με ένα καλάθι του γκολφ, αλλά ήταν πολύ χαμηλά στο έδαφος και χωρίς τροχούς. Συνέχισα να παρατηρώ μέχρι που άρχισα να ακούω φωνές που δυνάμωναν όλο και πιο κοντά. Κάτι πλησίαζε στο δρόμο προς την κατεύθυνση του οχήματος. Έτριβα τα μάτια μου, γιατί δεν πίστευα αυτό που είδα.

Αυτό το «πλάσμα», δεν ήταν ένας άνδρας, είχε καφέ φολιδωτό δέρμα. Το πρόσωπο και το κεφάλι ήταν διαμορφωμένο όπως σε έναν άνθρωπο με μία επίπεδη μύτη αλλά δεν υπήρχαν αυτιά ή μαλλιά.

Η κορυφή του κεφαλιού είχε μια μικρή φολιδωτή ακτίνα ή μια κορυφογραμμή που επεκτεινόταν κάτω από το πίσω μέρος του λαιμού. Από αυτό που μπόρεσα να δώ είχε χείλια και κανονικού μεγέθους μάτια. Οι ώμοι του ήταν πολύ μυώδης, όπως με τα ανθρώπινα τα χέρια.

Είχε επίσης μια τεράστια ουρά που είχε αλλοιωθεί σε ένα σημείο. Ήταν ντυμένος με μια χρυσή μεταλλική στολή με μακρύ παντελόνι και παπούτσια. Μετέφερε επίσης ένα οβάλ πακέτο που κουβαλούσε στην πλάτη του.

Αυτό είναι ένα μέρος των συζητήσεων σχετικά με τους εξωγήινους μέσα στη γη αντί του διαστήματος. Ο Σκύλος άνθρωπος, ο άνθρωπος σαύρα, ακόμη και μισός άνθρωπος μισός άλογο έχει αναφερθεί.
Αναγνώστης – See more at: http://anekshghta.blogspot.gr/2012/11/o_6.html#sthash.at20LWST.dpuf

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *