Βαξεβάνης: «έχουμε ονόματα που σχετίζονται με off shore και υπουργούς»

Τη δημοσίευση ονομάτων από την λίστα Λαγκάρντ που σχετίζονται με off shore εταιρείες και υπουργούς, προαναγγέλλει μέσω των «New York Times» ο Κώστας Βαξεβάνης!

Η γνωστή εφημερίδα φιλοξενεί άρθρο για τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Hot Doc» και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν,…
επισημαίνοντας πως η στάση των υπουργών Οικονομικών που είχαν στα χέρια τους το αρχείο και δεν έκαναν τίποτα προκαλεί ερωτηματικά.

«Η δημοσίευση της λίστας είναι πιθανό να ρίξει λάδι στη φωτιά, προκαλώντας την οργή των Ελλήνων, που διαπιστώνουν ότι οι πολιτικοί αρνούνται να ελέγξουν την ελίτ, με την οποία έχουν πολύ στενές σχέσεις», προσθέτει ο συντάκτης και, μεταξύ άλλων, αναφέρει την απάντηση του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, που έκανε λόγο επίθεση λάσπης.

«Έχουμε πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον και σε άλλα δημοσιεύματα. Υπάρχουν ονόματα στη λίστα που οδηγούν σε off shore εταιρίες και συνδέονται με άλλα πρόσωπα, σχετιζόμενα ακόμα και με υπουργούς», λέει ο Κώστας Βαξεβάνης στην εφημερίδα, η οποία αναφέρει και στη σύλληψή του.

Τέλος, ο συντάκτης θεωρεί ότι η υπόθεση αυτή θα προκαλέσει νέο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση συνεργασίας και κυρίως στο ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο αρχηγός είναι ένας από τους δύο υπουργούς, από τα χέρια των οποίων πέρασε η λίστα και όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας πρέπει να κλείσει η συμφωνία για τα νέα επώδυνα μέτρα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *