Τελευταία Νέα

Olialia, ένα νησί όπου θα ζουν μόνο όμορφες Λιθουανές ξανθές

 Η αεροπορική εταιρεία της Λιθουανίας Olialia θα ανοίξει πολυτελές κάμπινγκ διακοπών στις Μαλδίβες νήσους το οποίο θα διαχειρίζονται αποκλειστικά όμορφες ξανθές γυναίκες.Ολο το προσωπικό που θα απασχολείται στην εν λόγω κατασκήνωση αλλά και οι πιλότοι, οι αεροσυνοδοί και οι τεχνικοί που θα χρησιμοποιούνται εκεί θα…..
είναι υποχρεωτικά ξανθές γυναίκες. Τα εγκαίνια της κατασκήνωσης θα γίνουν το 2017 αλλά το προσχέδιο αποκαλύφθηκε ήδη και παρουσιάστηκε σε νυχτερινό κλαμπ, χωρίς να λείψει η έντονη κριτική.

Η μάνατζερ του σχεδίου Giedre Pukiene, ξανθιά κι αυτή, ισχυρίζεται ότι θέλει να ξεριζώσει το στερεότυπο της χαζής ξανθιάς που είναι πολύ διαδεδομένο για τις Βαλτικές χώρες. «Τα κορίτσια μας είναι πολύ έξυπνα και έχουν πτυχία. Εχουν φιλόδοξα σχέδια για την επιχείρηση» λέει.

Η εν λόγω επιχείρηση έχει 75 θυγατρικές και πουλάει την δική της κόκα κόλα. Εντονη κριτική δέχεται η Olialia από τα ξένα μέσα ενημέρωσης. Η δημοσιογράφος του BBC Sanita Jemberga είπε «Η Olialia βρήκε τις δυο χρυσές κότες: τις ξανθές γυναίκες της Βαλτικής και το σεξ».

 

Ουρές γυναικών για να προσληφθούν στην εταιρεία:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *