Αγγλικά για αρχάριους: ταχύρυθμα μαθήματα Αγγλικών για αρχάριους ενήλικες (τάξη ή online / real time). Έως 59% έκπτωση στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου.

Ταχύρυθμη εκμάθηση Αγγλικών στα εξειδικευμένα φροντιστήρια Αγγλικών για ενήλικες ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ. Αποκτήστε Lower σε 16 μόλις μήνες, αρχίζοντας από το μηδέν!

Άμεση έναρξη.

Για εγγραφές στα νέα τμήματα, ισχύουν οι παρακάτω σημαντικές προσφορές:
38% έκπτωση στα δίδακτρα
ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 21% για άμεση εξόφληση ΚΑΙ 2η ξένη γλώσσα δωρεάν.
Το να μάθει Αγγλικά ένας αρχάριος ενήλικος μπορεί να γίνει εύκολη και απλή υπόθεση μόνον αν επιλέξει ένα φροντιστήριο Αγγλικών που να είναι εξειδικευμένο στην εκπαίδευση ενηλίκων. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει το χρόνο και τα χρήματά του. Το να διδάξεις Αγγλικά σε αρχάριους ενήλικες είναι πολύ πιο απαιτητικό από το να διδάξεις Αγγλικά σε προχωρημένους, και απαιτεί ειδικό πρόγραμμα σπουδών, ειδικά γραμμένη για το σκοπό αυτό βιβλιογραφία και εξειδικευμένους καθηγητές.

Τα φροντιστήρια Αγγλικών με εξειδίκευση στους ενήλικες σπανίζουν, καθώς τα περισσότερα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ασχολούνται κατ’ αποκλειστικότητα ή κατά κύριο λόγο με τη διοργάνωση παιδικών τμημάτων. Είναι δεδομένο ότι το περιβάλλον και η προσέγγιση ενός παιδικού φροντιστηρίου στην εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας ενήλικος, καθώς οι ρυθμοί εκμάθησης, το πρόγραμμα σπουδών, η βιβλιογραφία και η νοοτροπία των καθηγητών του παιδικού φροντιστηρίου δεν έχουν καμία σχέση με τις ανάγκες ενός ενήλικου.

Μία σίγουρη επιλογή για έναν ενήλικο που θέλει να μάθει Αγγλικά είναι η Ευρωδιάσταση. Εξειδικευμένη στη διδασκαλία ενηλίκων και με πάνω από δέκα χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency (στο σύνολό τους ενήλικες) στο ενεργητικό της, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές της να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε 16 μόλις μήνες, με πολύ λογικό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower». Το πρόγραμμα διαρθρώνεται σε 6 επίπεδα και συνδυάζει:

(1) Εκμάθηση Γενικών Αγγλικών.
(2) Εκμάθηση βασικών Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English).
(3) Αποτελεσματική προετοιμασία για το Lower του Michigan (ECCE), αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ και – το κυριότερο – με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και στον ιδιωτικό τομέα.

Διδάσκουν καθηγητές εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων. Χρησιμοποιούνται βιβλία ειδικά γραμμένα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ιδιαίτερα “φιλικά” προς το σπουδαστή, με πλήρη εξήγηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και των κειμένων (και στα Ελληνικά, στα πρώτα στάδια του προγράμματος) και δειγματικές εκθέσεις και πλάνα για εύκολη και γρήγορη συγγραφή εκθέσεων στα πρότυπα των εξετάσεων.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα).

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Νέα Λιόσια, Περισσό, Πευκάκια, Βοτανικό κλπ). Επίσης, για όσους σπουδαστές μένουν εκτός Αττικής ή δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στην τάξη, παρέχονται online μαθήματα (σε πραγματικό χρόνο), με μόνη προϋπόθεση γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση internet.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *