Osho: Όταν κάνεις Έρωτα χάσε εντελώς τον έλεγχο.

Ο έρωτας δεν θα πρέπει να είναι ένα τοπικό φαινόμενο- δεν αφορά μόνο τα γεννητικά όργανα, θα πρέπει να αφορά ολόκληρο το είναι σου ! Δεν θα πρέπει να έχεις μόνο σεξουαλικό οργασμό, απαιτείται και πνευματικός οργασμός. Η ολότητα σου θα πρέπει να διεγερθεί, θα πρέπει να είναι σε τρελή έκσταση, θα πρέπει να φτάσει στην αποκορύφωση και να χαλαρώσει.

Στην πραγματικότητα, εάν κάνεις πραγματικά έρωτα, θα βρεθείς σε ένα είδος τρέλας και δεν θα γνωρίζεις που πηγαίνεις και τι συμβαίνει. Θα είναι σχεδόν σαν να έχεις πάρει ναρκωτικά λες και είσαι μαστουρωμένος.

Η ερωτική πράξη είναι το καλύτερο ναρκωτικό που υπάρχει. Η χημεία είναι το καλύτερο ναρκωτικό που υπάρχει. Η χημεία της είναι εσωτερική , αυτό είναι όλο- κατά τα άλλα είναι ναρκωτικό. Εάν έχετε τρελαθεί πραγματικά στην ερωτική πράξη , στη συνέχεια θα πέσετε σε έναν βαθύ ύπνο, τον βαθύτερο που μπορείτε να έχετε, σαν κούτσουρο, ολόκληρος ο νους σταματάει. Και όταν επανέρχεστε, αισθάνεστε αναστημένοι.

Κάθε ερωτική πράξη θα πρέπει να είναι μια σταύρωση και μια ανάσταση. Μόνο τότε είναι τόσο ικανοποιητική που δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνεις την εμπειρία καθημερινά. Οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν υπερβολικά αυτό που ονομάζουν ερωτική πράξη επειδή δεν ικανοποιούνται ποτέ!

Στην Ινδία το αρχαιότερο κείμενο σχετικά με τον έρωτα, η Kάμα Σoύτρα του Βατσαγιανα, λέει πως εάν κάνεις πραγματικά τρελό έρωτα, μια φορά το χρόνο είναι αρκετό! Φαίνεται σχεδόν αδύνατον για το σύγχρονό μου- μια φορά το χρόνο; Και αυτοί δεν ήταν άνθρωποι καταπιεσμένοι με οποιονδήποτε τρόπο. Ο Βατσαγιάνα είναι ο πρώτος σεξολόγος του κόσμου και ο πρωτος που εισήγαγε το διαλογισμό στο σεξ, ο πρώτος που συνειδητοποίησε τα βαθύτερα κέντρα του. Έχει δίκιο.

Εάν η ερωτική πράξη φτάσει πραγματικά στα άκρα, μια φορά το χρόνο είναι μάλλον αρκετό. Οι μετασεισμικές δονήσεις θα διαρκέσουν για μήνες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *