Πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση parking

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου με πρωταγωνιστές έναν παπά και έναν 45άχρονο στο Λουτράκι…

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 45άχρονος επιχείρησε να παρκάρει μπροστά από την οικία του παπά. Εκείνη την στιγμή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βγήκε στο μπαλκόνι η κόρη του παπά και του είπε να πάρει το αυτοκίνητο από εκείνη τη θέση. Τότε, ο 45άχρονος αντέδρασε λέγοντας “Είναι δημόσιος ο δρόμος και δεν βλέπω πουθενά ταμπέλα που να γράφει ότι είναι ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, οπότε μπορώ να το αφήσω”. Η κόρη του παπά, άρχισε να φωνάζει λέγοντας ότι “αυτή είναι η θέση του πατέρα μου εδώ και 10 χρόνια. Πάρε αμέσως το αυτοκίνητο από εκεί”.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η “συζήτηση” ανάμεσα στην κόρη του παπά που φώναζε από το μπαλκόνι και τον 45άχρονο άνδρα είχε ανάψει για τα καλά με βρισιές και χειρονομίες εκατέρωθεν, εμφανίζεται ο παπάς ο οποίος επέστρεφε σπίτι του. Μόλις είδε το αυτοκίνητο να έχει “καταλάβει” την θέση του και τον 45άχρονο να ανταλλάσσει χαρακτηρισμούς με την κόρη του, έγινε έξαλλος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον πλησίασε ζητώντας του εξηγήσεις. Ο 45άχρονος, τότε, κινήθηκε απειλητικά εναντίων του, με την παρέμβαση όμως των περαστικών που έβλεπαν να εκτυλίσσεται ένα απίστευτο περιστατικό μπροστά στα μάτια τους, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και το επεισόδιο έληξε εκεί. Τελικά, ο 45άχρονος, δεν πήρε το αυτοκίνητο από εκεί και άρχισε να κατευθύνεται προς το σπίτι του, αφήνοντας πίσω του έναν εξαγριωμένο παπά να φωνάζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόμοια περιστατικά γίνονται συχνά στο Λουτράκι καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τους ανήκει μια θέση parking στον δημόσιο δρόμο.

loutrakiblog.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *