Τελευταία Νέα

ΟΡΓΗ για την Γερμανική αλαζονεία που ξυπνά μνήμες… [photo]

Το θράσος του Σόϊμπλε που δήλωσε ότι “λυπάται για τους Έλληνες” είναι απολύτως λογικό να προκαλεί θυμό…
Λυπάται ποιος, ποιους; Ο… υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας που ενδέχεται να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που διέλυσε την “ευρωπαϊκή οικογένεια”; Ή που μάλλον την μετέτρεψε σε… “φαμίλια” που όπως διαπιστώσαμε λειτουργεί χωρίς κανόνες και ήθος ,με κείμενα που εξαφανίζονται και εμφανίζονται ανάλογα με τις διαθέσεις του Σόϊμπλε και τα συμφέροντα των Γερμανών και των δοευφόρων της;

Ας μην απορούν κι ας μην δυσανασχετούν λοιπόν οι Γερμανοί , όταν ο κόσμος ανασυρει από τα βάθη της μνήμης του την σκοτεινή ιστορία της χώρας που εμαφανίζεται ως “ατμομηχανή της Ευρώπης”. Η συμπεριφορά και οι απαιτήσεις δεν αφήνουν περιθώρια στην “πολιτική ορθότητα”, πίσω από την οποία κρυβόταν δεκαετίες πολλές το παραλθόν. Και όλο και συχνότερα, όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά σ΄ όλη την Ευρώπη γίνεται αναφορά σ΄ αυτό.

Στην Ελλάδα δυστυχώς οι άσχημες μνήμες είναι ατελείωτες. Και τώρα στον νέο “πόλεμο” με την Γερμανία, βγαίνουν πολλές απ΄ αυτές από το “μπαούλο”.

Την φωτογραφία μας την έστειλε στρατιωτικός με καταγωγή από την Κρήτη. Είχε κυκλοφορήσει πριν από το Eurogroup και κάποιος καλούσε τον υπουργό Οικονομικών να την έχει μαζί του!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *