Όμορφη Ρωσίδα έκανε στριπτίζ pole dancing για να μη της πάρουν το αυτοκίνητο! (vid)

Ρωσίδα η οποία ήρθε αντιμέτωπη με την Τροχαία, όταν ο γερανός κλήθηκε για να «σηκώσει» το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν παράνομα σταθμευμένο, σκέφτηκε ευρηματικό τρόπο, ο οποίος όμως απέτυχε για να αναγκάσει τους αστυνομικούς να μην της πάρουν το αυτοκίνητο. Έκανε pole dancing, πάντως το έχει

Σκεφτόμενη, προφανώς, ότι… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, η νεαρή γυναίκα ανέβηκε στην καρότσα του γερανού και άρχισε να κάνει… στριπτίζ, αφαιρώντας αισθησιακά τα ρούχα της, προκειμένου να πείσει τους αστυνομικούς να… παραβλέψουν την «παρανομία» της.

Όπως ήταν φυσικό, κάποιος περαστικός από το σημείο, δεν έχασε την ευκαιρία να καταγράψει το στιγμιότυπο με την κάμερά του και ανέβασε το βίντεο στο Διαδικτυο, σχολιάζοντας: «Δείτε πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν κάποιοι οδηγοί, για να μην τους πάρουν το αυτοκίνητο».

Παρά τις προσπάθειές της, πάντως, η ξανθιά -καλλίπυγος, κατά τα φαινόμενα- οδηγός, δεν κατάφερε να πείσει τους άνδρες της Τροχαίας να της την… χαρίσουν, κι έτσι ο γερανός πήρε το αυτοκίνητό της… Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή, για τους αστυνομικούς!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *