Νέο ενημερωτικό Portal

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟ

Το νέο ενημερωτικό portal της Θεσσαλονίκης SPNews.gr
στον αέρα του διαδικτύου από την Παρασκευή
10 Σεπτεμβρίου 2010

Το νέο ενημερωτικό portal της Θεσσαλονίκης SPNEws.gr θέλει να βάλει ένα λιθαράκι σε αυτό που καλείται ενημέρωση των πολιτών.
Στόχος, μέσα από τη δουλειά μας, είναι να…

βοηθήσουμε στην αλλαγή νοοτροπίας που μπορεί να αλλάξει την μοίρα αυτής της πόλης.

Δεν είμαστε πολιτικοί, για να αποφασίσουμε την αναπτυξιακή τροχιά της βόρειας Ελλάδας. Όμως μέσω της δημοσιογραφικής μας δουλειάς μπορούμε να καταγράφουμε και να αναδεικνύουμε προβλήματα, ελλείψεις, ανάγκες του τόπου.

Μπορεί να μην καταφέρουμε τίποτα, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει αντιδρώντας στο να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως τα λόγια του τεράστιου Κων/νου Καβάφη «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις»

Όπλα μας, η φρεσκάδα που αποπνέει το διαδίκτυο σε συνδυασμό με τη νιότη μας, η ακούραστη θέληση για δουλειά «που πραγματικά αξίζει», αλλά πάνω από όλα εσείς, οι αναγνώστες μας. Που με τις καθημερινές σας επιστολές, τις απόψεις αλλά και την εποικοδομητική κριτική σας για το δημοσιογραφικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας, βοηθάτε στον τελικό σκοπό.

Να κερδίσουμε ότι λησμονήσαμε, ότι απαξιώσαμε, ότι αφήσαμε στο χρόνο να χαθεί.

Θα πορευόμαστε πάντα με τη ρήση του Μολιέρου « Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου, το δικαίωμά σου να το λες»

Γιατί έτσι διδαχθήκαμε…

SPNews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *