Power Of Love: Ο ξαφνικός χωρισμός της Αθηνάς με τον Δώρο

Power Of Love: Ο ξαφνικός χωρισμός της Αθηνάς με τον Δώρο

Η απάντησή του στην ανακοίνωση της πρώην του μέσω Instagram

Ήταν από τα τελευταία ζευγάρια που ήταν ακόμη μαζί μετά το τέλος του πρώτου Power Of Love. Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν μέσα στο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ, ενώ αποτέλεσαν κι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, με την Αθηνά να ανακοινώνει το χωρισμό τους με ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram.

«Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου», έγραψε η πρώην παίκτρια του Power of Love, αποκαλύπτοντας συγχρόνως πως ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μία ημέρα μετά και ο Δώρος Παναγίδης έστειλε κι εκείνος το δικό του μήνυμα για το χωρισμό τους μέσα από το Instagram. Με μία κοινή του φωτογραφία με την Αθηνά, έγραψε: «Παρόλο που θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους, οφείλω και εγώ να ανακοινώσω με τη σειρά μου την απόφαση του χωρισμού, από σεβασμό και μόνο σε όσους μας υποστηρίξατε ως ζευγάρι. Δεν παύουμε όμως να είμαστε δύο διαφορετικές οντότητες. Η ζωή προχωρά και όλα αλλάζουν. Αυτό που δεν αλλάζει είναι όσα νιώσαμε και η άποψη μου για σένα, ότι είσαι από τις σπανιότερες ψυχές που γνώρισα».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *