Προσφορά για προετοιμασία Proficiency σε ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων.

Ειδικά τμήματα Proficiency για ενήλικες που δεν έχουν πρόσφατο Lower, με κόστος μόνο 99 € το μήνα (ή 71 € το μήνα για 2 σπουδαστές). Πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα, με δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης (τα τμήματα συμβαδίζουν). Νέα προπαρασκευαστικά τμήματα από 8 Οκτωβρίου.

Ένας ενήλικος που θέλει να προετοιμαστεί για το Proficiency έχει συνήθως πάρει το Lower πριν από πολλά χρόνια, άρα έχει χρόνια να ασχοληθεί με τα Αγγλικά (ασχέτως αν διατηρεί επαφή μέσω της καθημερινότητας). Αυτό σημαίνει ότι, για να έχει επιτυχία η προσπάθειά του, θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθεί σε μία εξειδικευμένη σχολή προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες που να διαθέτει ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο με βάση αυτά τα δεδομένα.

Μία από τα πιο γνωστές και καταξιωμένες σχολές Αγγλικών για ενήλικες, με πάνω από δέκα χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της (αποκλειστικά ενήλικες), είναι η Ευρωδιάσταση.

Η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το PROFICIENCY του MICHIGAN, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower πρόγραμμα σπουδών της.

Παρακολουθώντας μαθήματα για το Proficiency στην Ευρωδιάσταση, ο σπουδαστής κάνει ταυτόχρονα και συνδυαστικά τόσο μία ολοκληρωμένη επανάληψη της βασικής γραμματικής και του συντακτικού της Αγγλικής γλώσσας όσο και την ύλη του Proficiency.
Παρακολουθεί 6 ώρες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ διδασκαλίας την εβδομάδα (ΟΛΕΣ με καθηγητές υψηλού επιπέδου) και ΠΟΛΛΕΣ πρόσθετες ώρες (extra listening, extra speaking, revision classes κλπ) ΔΩΡΕΑΝ. Έτσι, ούτε χάνει πολύτιμο χρόνο κάνοντας μόνο επανάληψη, ούτε «μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά» με φυσιολογικό επακόλουθο να απογοητευτεί και να εγκαταλείψει την προσπάθεια. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω και της χρήσης βιβλίων που είναι ειδικά γραμμένα για το πρόγραμμα Powerprof και έχουν βοηθήσει αποτελεσματικά χιλιάδες σπουδαστές, καθώς βασίζονται στην ειδική μεθοδολογία για ταχύρυθμα προγράμματα ενηλίκων (R.A.R.) που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει η Ευρωδιάσταση. Ειδική εκπαίδευση για την υλοποίηση του προγράμματος έχουν ακολουθήσει και οι διδάσκοντες καθηγητές.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση των προγραμμάτων σπουδών της με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Proficiency που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο: www.eurodiastasi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *