Δεύτερο έτος PROFICIENCY MICHIGAN: υψηλού επιπέδου προετοιμασία με κόστος μόνο 97 € το μήνα.

Εντατικά τμήματα προετοιμασίας Proficiency Michigan (2ο ακαδημαϊκό έτος 2ετους προγράμματος) στα Εξειδικευμένα Κέντρα Προετοιμασίας Proficiency για Ενήλικες «Ευρωδιάσταση».

Κόστος μόνο από 97 € το μήνα, επιπλέον έκπτωση για δύο ή περισσότερους σπουδαστές.

Νέα τμήματα από και 24 και 25 Οκτωβρίου. Πλήθος εναλλακτικών ωραρίων (πρωινά, απογευματινά και βραδινά τμήματα). Ιδανική επιλογή για τους σπουδαστές που εργάζονται με βάρδιες / κυλιόμενο ωράριο.

Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.

Είναι δεδομένο ότι όλοι οι σπουδαστές που παρακολουθούν ένα πρόγραμμα προετοιμασίας για Proficiency που διαρκεί 2 ακαδημαϊκά έτη – και ανεξάρτητα με το που και πως κάλυψαν την ύλη του 1ου έτους – επιλέγουν για το 2ο έτος μία σχολή που να είναι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας σε ότι αφορά την προετοιμασία για Proficiency, προκειμένου να «βαδίζουν στα σίγουρα».

Ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα Κέντρα Προετοιμασίας Proficiency για Eνήλικες, με πάνω από έξι χιλιάδες επιτυχημένους υποψήφιους Proficiency στο ενεργητικό του (αποκλειστικά ενήλικες), είναι η «Ευρωδιάσταση».

Με αποκλειστικά προγράμματα σπουδών, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, η Ευρωδιάσταση διασφαλίζει την κάλυψη των κενών που έχουν οι σπουδαστές από προηγούμενα επίπεδα, θέτοντας έτσι τις βάσεις για επιτυχία στις εξετάσεις.

Εάν, για παράδειγμα, ο σπουδαστής έκανε το πρώτο έτος Proficiency «ερασιτεχνικά» και έχει πολλά κενά, το πρόγραμμα σπουδών 2ου έτους που παρέχει η Ευρωδιάσταση διασφαλίζει την κάλυψη αυτών των κενών ενώ ταυτόχρονα διδάσκεται και η ύλη του 2ου έτους.

Η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση των προγραμμάτων σπουδών της με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Proficiency που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο: www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-330.111.0, 210-59.01.888, 210-6000.170, 210-65.10.100 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό), χωρίς καμία υποχρέωση εγγραφής και χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα.

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210-3301110 ή 210-3830550 και Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210-3844888 ή 210-3301300) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό (metro / ηλεκτρικός Ομόνοια και μετρό Πανεπιστήμιο) όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αττικής (π.χ. Κυψέλη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Γουδί, Καισαριανή, Νέα Ελβετία, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον, Πετρούπολη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κλπ). Βρίσκονται πολύ κοντά στην ΑΣΟΕΕ, το Παιδαγωγικό και τη Νομική, ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνιούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική, ΠΑΠΕΙ, ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και Νοσηλευτικής (Λ.Αθηνών) και Γεωπονική.

Οι σπουδαστές που μένουν στα Βόρεια προάστια και στα Μεσόγεια (Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεντέλη, Παλλήνη, Παιανία, Γλυκά Νερά, Ντράφι, Κάντζα κλπ) μπορούν να απευθυνθούν είτε στην Ευρωδιάσταση Αγίας Παρασκευής (απέναντι ακριβώς από την πλατεία, ακριβώς στη στάση λεωφορείου Πλατεία Αγίας Παρασκευής) είτε στην Ευρωδιάσταση Χολαργού (3η στάση Χολαργού, κοντά στο μετρό Εθνική Άμυνα και Χολαργός) ενώ πολύ εύκολη είναι και η πρόσβαση από Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη, Ιατρική / Οδοντιατρική.

Εάν μένετε στα Δυτικά προάστια ή στα προάστια και περίχωρα του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Ίλιον, Ρέντη, Ελευσίνα κλπ) έχετε εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση Αιγάλεω που βρίσκεται πολύ κοντά στο μετρό αλλά και στη στάση Εσταυρωμένου, καθώς και στα ΤΕΙ Αθήνας, Πειραιά και τη Γεωπονική.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *