Proficiency Michigan ECPE – ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων – έναρξη 15 Οκτωβρίου

Με 20 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στη διδασκαλία ενηλίκων, τα εξειδικευμένα κέντρα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες “Ευρωδιάσταση” προσφέρουν ταχύρυθμα μαθήματα προετοιμασίας Proficiency Michigan για ενήλικες κάθε ηλικίας. Η επόμενη σειρά τμημάτων αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου.

Οι σπουδαστές που θα εγγραφούν στα προγράμματα προετοιμασίας Proficiency που παρέχει η Ευρωδιάσταση μπορούν να επωφεληθούν από πολύ συμφέρουσες προσφορές:

1) Έως 50% έκπτωση στα δίδακτρα.
2) Δώρο 2η ξένη γλώσσα (για πρόγραμμα μέχρι ίσης αξίας με αυτό του Proficiency, με καταβολή μόνο εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης εντός 10 ετών).
3) Σημαντικά bonus άμεσης εγγραφής.

Η Ευρωδιάσταση είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα κέντρα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες, με πάνω από 6.000 επιτυχημένους υποψήφιους Proficiency στο ενεργητικό της. Τα ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας Proficiency που προσφέρει απευθύνονται μεταξύ άλλων και σε σπουδαστές χωρίς πρόσφατο Lower, με ειδικά διαμορφωμένη ύλη και εκπαιδευτικό υλικό. Η Ευρωδιάσταση διατηρεί επί σειρά ετών ακαδημαϊκή συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, επίσημο εξεταστικό φορέα των εξετάσεων του πανεπιστημίου Michigan (μεταξύ των οποίων και το Proficiency Michigan ECPE) στην Ελλάδα. Επίσης, η Ελληνοαμερικανική Ένωση έχει βραβεύσει τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση με Certificate of Recognition, για τη συνεισφορά τους στη διάδοση της Αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Η πρόσβαση στην Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από όλες τις περιοχές της Αττικής, ενώ υπάρχει και δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων online (σε πραγματικό χρόνο) από οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

Τα τμήματα Proficiency για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση συμβαδίζουν, επομένως υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ωραρίου σύμφωνα με τις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις εξετάσεις Αγγλικών Proficiency Michigan 

Επικοινωνία

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *