Proficiency για ενήλικες – Μαθήματα Proficiency σε τμήματα αποκλειστικά ενηλίκων – Ευρωδιάσταση

 ***Νέα τμήματα από 3-4 Ιουνίου***
***Έκπτωση έως 58% στα δίδακτρα***

Είστε κάτοχος Lower ή έχετε γνώσεις Αγγλικής επιπέδου Lower και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα; Μπορείτε να επιλέξετε τα εξειδικευμένα Κέντρα Προετοιμασίας Proficiency Ευρωδιάσταση, τα οποία μετρούν ήδη περισσότερους από 6500 επιτυχόντες Proficiency στο ενεργητικό τους.

Έκπτωση έως 58% στα δίδακτρα και 2η ξένη γλώσσα δωρεάν!

Το PROFICIENCY είναι ένα από τα βασικά «ατού» ενός ελκυστικού βιογραφικού, γι’ αυτό και στις μέρες μας οι περισσότεροι ενήλικες που είναι κάτοχοι Lower σπεύδουν να τελειοποιήσουν τα Αγγλικά τους και να αποκτήσουν το Proficiency. Επίσης, όσοι ενήλικες δεν είναι κάτοχοι Lower αλλά γνωρίζουν Αγγλικά σε επίπεδο Lower, συχνά αποφασίζουν να το παρακάμψουν και να παρακολουθήσουν μαθήματα για Proficiency.

Ένας ενήλικος που θέλει να προετοιμαστεί για Proficiency έχει συνήθως να αντιμετωπίσει δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι ότι, ακόμα και αν και διατηρεί επαφή με την Αγγλική γλώσσα μέσω της καθημερινότητας, έχει πολλά χρόνια να κάνει μαθήματα Αγγλικών. Το δεύτερο είναι ότι βιάζεται να αποκτήσει το πτυχίο του Proficiency και τις γνώσεις που αυτό αντιπροσωπεύει. Επομένως, για να έχει επιτυχία η προσπάθειά του, θα πρέπει να απευθυνθεί σε ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτήριο προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες που να διαθέτει ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο με βάση τα παραπάνω δεδομένα.

Tα προγράμματα Proficiency που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά σχεδιασμένα για σπουδαστές που είτε
α) δε διαθέτουν πρόσφατο Lower είτε
β) δεν έχουν Lower, με την προϋπόθεση ότι τα Αγγλικά τους βρίσκονται σε επίπεδο upper-intermediate.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, γεγονός που διασφαλίζει την πλήρη εναρμόνιση των προγραμμάτων σπουδών της με την εκάστοτε ισχύουσα μορφή των εξετάσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Proficiency για ενήλικες που παρέχει μπορείτε να βρείτε εδώ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *