Βραδιά κλασσικής μουσικής με επιλογή σπουδαίων έργων ρομαντικήs εποχήs και σκοπό φιλανθρωπικό

Μια ονειρική βραδιά, γεμάτη επιλεγμένες κλασσικές μελωδίες θα παρουσιάσουν διεθνώς αναγνωρισμένοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Πανοράματος Παλλήνης «Δημιουργία»…

την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 στις 20.30 μ.μ. στο υπαίθριο Αμφιθέατρο του Ιερού Ναού Αγίων Μυροφόρων στο Πανόραμα Παλλήνης…

Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι να ενώσει τη φυσικής ομορφιάς τοποθεσία της περιοχής, το πρωτοποριακά διαμορφωμένο αμφιθέατρο που με μεγάλη αγάπη και ευαισθησία δημιούργησε ο Σύλλογος «Δημιουργία», και τις διαχρονικά ρομαντικές μελωδίες των καλλιτεχνών, προς τον στόχο της δημιουργίας εκκλησίας εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, σεβόμενης απόλυτα τη φυσική ομορφιά του χώρου.

Αυτό, όπως και το αμφιθέατρο που κατασκευάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε ν΄ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσιολογίας του τοπίου, αποτέλεσε το όραμα μιας ομάδας κατοίκων που τα προσφέρει με ευαισθησία και αγάπη σε όλους.


Γι΄ αυτό το λόγο αυτό λοιπόν, με θέα τον ευβοϊκό κόλπο, σας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσετε το στολίδι της περιοχής και να προσφέρετε στον άνθρωπό σας μια βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, πλούσια συναισθήματα και μελωδικές συγχορδίες.

Τιμή πρόσκλησης : 10 ευρώ. Ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων στο dpp.gr.

Πληροφορίες στο 210 6391485 όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας.

Διεύθυνση : Ιερός Ναός Αγίων Μυροφόρων, Κ. Παλαμά 7 και Αστέρων, Πανόραμα Παλλήνης (είσοδος από Μαραθώνος στο Άλεξ Πάκ).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *