Που είσαι ήρωα Sam ar ass!!

Σε λίγο καιρό από σήμερα ….αυτός που είπαμε προδότη θα είναι ο επόμενος σωτήρας!! Ένα σενάριο για περίεργα γούστα θα ξετυλιχτεί στις οθόνες της πραγματικότητας σας και στην συνειδητή οθόνη του μυαλού σας!…

Ο Κύριος Sam ar ass θα πει στο ΔΝΤ να παει από εκεί που ήρθε! Θα τους στείλει στον αγύριστο , ο λαός θα χειροκροτεί και θα αλαλάζει ..επιτέλους ο Έλληνας ξύπνησε …επιτέλους ο πατριώτης απάντησε δυναμικά!

Το παραπάνω σενάριο δεν είναι αστείο! Άλλα επειδή δεν θέλω να επηρεάσω το πεδίο θα μείνω εδώ!

Ίσως μιας και ακόμα με αυτή την καλόγλωσσα δεν τα πάω καλά ….να κάνει ηρωική έξοδο ο Sam ar ass ..και να χώσουν άλλον να κάνει την μεγάλη τριπλα! Πάντως το σίγουρο είναι ότι σε μερικούς μήνες Η Ελλάδα ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ Η ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ (δεν φαίνεται καλά στην γυάλα μου..έχει συννεφάκια) …

Τα παρελκόμενα από αυτή την κίνηση θα είναι δυο… η ελάφρυνση της ψυχής τους Έλληνα και η αναπτέρωση της …και ότι θα πούμε το ψωμί ψωμάκι για λίγο καιρό!! Άλλα δεν γαμιέται, επιτέλους κάποιος με κοχονες θα τους στείλει στο διάολο!!

Θα έπρεπε να έχει γίνει αυτό από το 2009 άλλα να παει στα κομμάτια επιτέλους ..θα μιλήσει η ελληνική ψυχή ..και ο Έλληνας μπροστά στην ψυχή … τα γράφει όλα …και καλά κάνει!

Ξαναλέω το παραπάνω σενάριο δεν είναι αστείο….θα γίνει έτσι,…ίσως και λίγο διαφορετικά άλλα …γενικά η πληροφορία θα φανεί από το πεδίο!! Γενικά ένας ήρωας με μια κίνηση που η συγκίνηση θα καλύψει την ρεμούλα όλων!!! Ελπίζω να μην έκανα μαλακία και με το που το είπα το έσβησα!!!

Stranger… ρε δεν σας κάνω πλάκα αλήθεια θα κάνουν κάτι τέτοιο…

katohika.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *