Samsung Galaxy Tab S4: Η νέα «ναυαρχίδα» της Samsung στα tablets

Samsung Galaxy Tab S4: Η νέα «ναυαρχίδα» της Samsung στα tablets

www.samsung.com

Το Samsung Galaxy Tab S4 ανακοίνωσε η Samsung: Η νέα «ναυαρχίδα» της νοτιοκορεατικής εταιρείας στα tablets είναι μια 2-in-1 Android συσκευή που, σύμφωνα με την εταιρεία, δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία ταυτόχρονα- μια συσκευή «φορητή σαν tablet και ικανή σαν PC».

Σημαντικό χαρακτηριστικό της νέας συσκευής είναι το Samsung DeX: Όταν συνδέεται με το Book Cover Keyboard (πωλείται ξεχωριστά) ή όταν ενεργοποιείται από το Quick Panel, το Galaxy Tab S4 ενεργοποιεί το Samsung DeX, δίνοντας στους χρήστες την επιλογή μετάβασης από Android interface σε περιβάλλον λειτουργίας desktop. Με το Samsung DeX ο χρήστης μπορεί να ανοίγει πολλαπλά παράθυρα σε στυλ desktop για τις εφαρμογές του, περιλαμβανομένου του Microsoft Office, απευθείας στο Galaxy Tab S4, και να αλλάζει κατά βούληση το μέγεθός τους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα drag and drop περιεχομένου μεταξύ εφαρμογών και χρήσης συντομεύσεων και εντολών στο πληκτρολόγιο. Εάν χρειάζεται περισσότερη οθόνη, υπάρχει η επιλογή επέκτασης του Samsung DeX σε εξωτερική οθόνη με συμβατή HDMI σε USB-C multi-port adapter.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, έχει μπαταρία 7.300 mAh, που παρέχει μέχρι και 16 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στο κομμάτι της προστασίας/ ασφάλειας, με το Samsung Knox. H συσκευή συνοδεύεται από το S Pen της Samsung, ώστε ο χρήστης να μπορεί να κρατά σημειώσεις μέσω του Screen-Off Memo, να πλοηγείται, μεταφράζει και οργανώνει σημειώσεις με το Samsung Notes και να στέλνει προσωποποιημένα μηνύματα μέσω του Samsung Live Message.

To νέο tablet διαθέτει οθόνη 10,5 ιντσών, Super AMOLED, με ανάλυση 2560×1600, στα 287 ppi. Όσον αφορά στον ήχο, η συσκευή διαθέτει τέσσερα ηχεία με AKG tuned, με τεχνολογία ήχου Dolby Atmos, για υψηλές επιδόσεις. Ακόμη, το Samsung Flow επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση των διασυνδεδεμένων συσκευών (σύνδεση, μεταφορά αρχείων κ.α.), ενώ η εφαρμογή SmartThings καθιστά εύκολη την παρακολούθηση και τον έλεγχο των «έξυπνων» οικιακών συσκευών από το tablet. Για καθημερινές λειτουργίες (φωτογραφίες, ημερολόγιο, ενημέρωση κλπ) υπάρχει το Daily Board.

O επεξεργαστής είναι Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core (2,35 GHz + 1,9 GHz), διαθέτει μνήμη 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64 GB ή 256 GB (επεκτάσιμο μέχρι 400 GB μέσω microSD). Ακόμη, υπάρχουν κάμερες των 13 MP και 8 MP. Το βάρος του είναι 482 g (Wi-Fi)/ 483 g (LTE) και το λειτουργικό είναι το Android 8.1.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *