ΝΤΡΟΠΗ! ΑΦΟΥ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ SECURITY ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Η είδηση του Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr και μάλιστα παραμονές της επετείου του ΟΧΙ, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Και αυτό γιατί έχει να κάνει με μια περιοχή που είναι ιστορικά δεμένη με τα γεγονότα της Επετείου.
Γι’ αυτό και ο νους του καθενός, με το άκουσμα ή την ανάγνωσή της καταλήγει σε οδυνηρό συμπέρασμα, που ερμηνεύεται…
με μία και μόνο λέξη:
ΝΤΡΟΠΗ!

Σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής οικογένειας, όπως είναι η Ελλάδα, οι πολίτες να τρέμουν για την ασφάλειά τους, την προστασία των οικογενειών και των περιουσιών τους, εξαιτίας της εισβολής λαθρομεταναστών από τα διάτρητα σύνορά της.
Να τρέμουν για την ίδια τους τη ζωή και τη ζωή των παιδιών τους, αφού οι «εισβολείς» αυτοί λαθρομετανάστες, έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα άγριοι ληστές που δεν υπολογίζουν καν την ανθρώπινη ζωή.

ΝΤΡΟΠΗ, λοιπόν, γιατί ένας υπουργός μιας Κυβέρνησης, που υποτίθεται δίνει βάσει και προτεραιότητα στην ασφάλεια της Χώρας, οδήγησε σ’ αυτά τα συναισθήματα Έλληνες πολίτες.
Ναι, εκείνος με τη φαεινή του ιδέα να διαλύσει την Αστυνομία και τα σώματα φύλαξης των συνόρων, είναι ο ηθικός αυτουργός αυτής της ψυχοτρομοκρατίας.
ΝΤΡΟΠΗ, κάτοικοι ενός χωριού, να φτάσουν στο σημείο να αναθέσουν τη φύλαξη του χωριού τους (οικογένειες, σπίτια, σχολεία, εκκλησίες, χωράφια, παραγωγές) σε ιδιωτική αστυνομία (security).

ΝΤΡΟΠΗ και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά γιατί το χωριό αυτό, η ΚΕΣΤΡΙΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, θεωρείται και είναι, πολιτικά, κομματικά και ψηφοεκλογικά, το δικό του χωριό.
Άραγε, θα τολμήσει ποτέ να επικοινωνήσει με τους προσωπικούς του φίλους και συνεργάτες Κεστρινιώτες Θεσπρωτούς, μετά από αυτήν την κατάντια που ο ίδιος με την πολιτική του όπως την εκφράζει ο δικός του εκλεκτός Υπουργός – και γείτονάς μας – οδήγησε το χωριό τους;
ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *