seo στα ελληνικα : τι πρέπει να κάνετε

Σε αυτό το άρθρο δίνουμε συμβουλές seo στα ελληνικά. Δηλαδή σας δείχνουμε τον τρόπο να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας με Ελληνικές λέξεις κλειδιά. Το seo στα ελληνικα δεν διαφέρει πολύ από το seo γαι Αγγλικές λέξεις, όπως έχεi την ιδιαιτερότητα του μικρότερου ανταγωνισμού. Τις συμβουλές αυτές πρέπει να …
τις προσέξουν ιδιαίτερα όσοι κάνουν προώθηση ιστοσελίδων στα Ελληνικά. Όμω ςνα μην ξεχνάμε οτι όλα ξεκινάνε από την κατασκευή της ιστοσελίδας, επομένως αυτές οι συμβουλές ενδιαφέρουν εξίσου όσους ασχολούνται με κατασκευή ιστοσελίδων.

seo στα ελληνικα
Το περιεχόμενο είναι η σημαντικότερη παράμετρος στο seo στα ελληνικα , δηλαδή για να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας
Για τις λέξεις κλειδιά, το δέσιμο με το χρήστη είναι πολύ σημαντικό, επειδή η πιο πολύτιμη κίνηση έρχεται από χρήστες που δένονται μαζί σας μέσα από διαδικασίες που παρέχει η ιστοσελίδα σας.
Πρέπει να προτιμάτε την αναγνωσιμότητα παρά τα rankings, επειδή τα rankings μεταβάλλονται από χρήστη σε χρήστη, και επειδή οι χρήστες ψάχνουν τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης βάσει του τύπου περιεχομένου, μήπως για παράδειγμα εικόνες, νέα, κλπ
Μια σταθερή αύξηση στην οργανική κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης είναι συνήθως ο καλύτερος δείκτης της ισχυρής SEO.
Για το link building, η ποιότητα είναι πολύ σημαντικότερη από την ποσότητα όσον αφορά το seo στα ελληνικα
Το post URL πρέπει όπωσδήποτε να περιέχει τον τίτλο του άρθρου (post title). όμως όταν κάνουμε seo στα ελληνικα αυτό δεν είναι εντελώς απαραίτητο. Εδώ οι γνώμες είναι διχασμένες. Πολλοί προτιμάνε να το βάλουν στα Αγγλικά.
Ο τίτλος του άρθρου (H1 tag) πρέπει να περιέχει τις πιο σημαντικές λέξεις του άρθρου.
Ο τίτλος του άρθρου πρέπει να περιλαμβάνει τις λέξεις κλειδιά, κατά προτίμηση στην αρχή του τίτλου.
Οι τίτλοι των άρθρων πρέπει να περιλαμβάνουν μοναδικό περιεχόμενο, αλλά σχετικό με το περιεχόμενο του άρθρου. Έτσι βοηθάμε πολύ τη βελτιστοποίηση για το google.
Ο χρήστες του WordPress πρέπει να χρησιμοποιήσουν είτε το Yoast WordPress SEO Plugin είτε το All in One SEO Pack, κυρίως για το seo στα ελληνικα
Πάντα να βάζετε μοναδικό και εύστοχο Meta description tagλ, το οποίο να καλεί σε δράση εάν αυτό είναι εφικτό, επειδή αυτό θα προσελκύσει περισσότερους χρήστες. Όμως όταν κάνουμε seo στα ελληνικα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο πλήθος των λέξεων.
Να χρησιμοποιείτε social media share buttons στο template σας, διότι τα social shares βοηθάνε τα rankings
Να αποφύγετε τα μεγάλου μήκους blogrolls στο sidebar, επειδή τα μεγάλης έκτασης outbound links μπορεί να μειώσουν τα rankings.
Να μη συμμετέχετε σε προγράμματα ανταλλαγής link (link exchange programs). Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για μη Αγγλικές λέξεις, όπως για παράδειγμα το seo στα ελληνικα
Να τοποθετείτε εσωτερικά links προς άλλα άρθρα στο blog σας, αλλά με μέτρο, να μην το παρακάνετε, ώστε να καταφέρετε βελτιωση seo.
Να αποφύγετε keyword-optimized anchor text για εξωτερικούς συνδέσμους εκτός αν είναι εξαιρετικά σημαντικοί και ακολουθούν με φυσικό τρόπο τη ροή του κειμένου. Αυτό είναι εντονότερο στην Ελληνική γλώσσα η οποία είναι πιο περίπλοκη από την Αγγλική. Αυτό πρέπει να το προσέξετε πολύ όσοι κάνετε seo στα ελληνικα
Να χρησιμοποιείτε το Google Webmaster Tools για να αναγνωρίσετε και να διορθώσετε όλα τα broken links καθώς επίσης να αξιοποιήσετε κα άλλο SEO-unfriendly ζήτημα σχετικό με την ιστοσελίδα σας.
Να έχετε το δικό σας domain.
Να χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένο robots.txt ώστε να προλάβετε πριν το Google ταξινομήσει τις σελίδες που δεν θέλετε να ταξινομηθούν, όπως για παράδειγμα off-theme περιεχόμενο. Αυτό επηρεάζει σε κάποιο βαθμό την καταταξη ιστοσελίδας google
Να αυξήσετε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας αναβαθμίζοντας το hosting, καθαρίζοντας την cache, συμπιέζοντας τις εικόνες, καθώς και άλλες τεχνικές.
Το πρωτότυπο περιεχόμενο είναι πολύ καλύτερο από τα αντίγραφα περιεχομένου
Να μην υπερβάλλετε στη χρήση λέξης κλειδιού στο περιεχόμενο του άρθρου
Το κείμενο στα subheads, italics, bold ή μέσα σε ordered και unordered lists έχει ελαφρώς μεγαλύτερη αξία από το υπόλοιπο κείμενο.
Το πλήθος των λέξεων δεν είναι τόσο σημαντικό όσο θεωρήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, όμως σε κάθε περίπτωση όταν όλες οι υπόλοιπες παράμετροι είναι ίδιες, τότε το google θα προτιμήσει το μεγαλύτερο άρθρο σε σχέση με το μικρότερο άρθρο.
Η πρώτη σας προτεραιότητα ως προς το SEO πρέπει να είναι η συγγραφή πρωτότυπου και χρηστικού περιεχομένου που το γράφετε για ανθρώπους και όχι για μηχανές, επειδή αυτό είναι ακριβώς οτι ψάχνει το google.
Για να διαμορφώσετε νέα θέματα και νέες ευκαιρίες SEO πρέπει να ανανεώνετε τακτικά το analytics ώστε να αναγνωρίζετε τις δημοφιλείς φράσεις και να βρίσκετε τις στρατηγικές φράσεις.

http://www.infopolis.gr/sea-sta-ellinika/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *