seo συμβουλη για την προώθηση ιστοσελίδας

Κάθε seo συμβουλη είναι πολύτιμη για όσους ασχολούνται με την προώθηση ιστοσελίδων. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε δεκατρεις seo συμβουλες που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας. …
Θα αποφύγετε λαθη seo, αναποτελεσματικό seo και black hat seo. Θα καταφέρετε να πετύχετε βελτιωση seo, white hat seo, on-site seo καθώς και off-site seo . Η κατασκευή ιστοσελίδων πλέον επιβάλλει να γνωρίζετε όλες τις σύγχρονες τεχνικές seo.

seo συμβουλη

Πρώτη seo συμβουλη : Να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Google Webmaster Tools και να τον χρησιμοποιείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, μεταξύ άλλων, με ποιές λέξεις το site σας πετυχαίνει καλό ranking καθώς και ποιά άλλα sites συνδέονται (linking) με το δικό σας.

Δεύτερη seo συμβουλη : Να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Google Analytic και να τον χρησιμοποιείτε. υτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, μεταξύ άλλων, πόσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας, τα keywords που χρησιμοποιούν για να τη βρουν, καθώς και ποιέ ςαπό τις σελίδες σας επισκέπτονται.

Τρίτη seo συμβουλη : Να δημιουργήσετε Google+ page για την επιχείρησή σας. Όταν το κάνετε αυτό χτίζετε σχέση εμπιστοσύνης με τη Google και βελτιώνετε τα rankings για localised keywords.

Τέταρτη seo συμβουλη : Να έχετε ποικιλία στα traffic sources σας. Το Google είναι μι ααπό τις καλύτερες πηγές κίνησης, όμως το να είστε εξαρτημένοι 100% από αυτό σας βάζει σε πολύ ευαίσθητη θέση.

Πέμπτη seo συμβουλη : Να χρησιμοποιείτε Pay Per Click επιπρόσθετα στο SEO. Εάν έχετε τη δυνατότητα να τα κάνετε και τα δυο, τότε πρέπει να τα κάνετε και τα δυο, διότι μέσω του PPC ναι μεν θα έχετε υψηότερο κόστος, όμως θα πάρετε κίνηση απευθείας από τις λέξεις ακριβώς που επιθυμείτε.

Έκτη seo συμβουλη : Η χαμηλή ποιότητα συνεπάγεται μεγάλο ρίσκο. Τα backlinks χαμηλής ποιότητας ή / και χαμηλής ποιότητας on-site content μπορεί να σας οδηγήσει σε ποινή από τις μηχανές αναζήτησης.

Έβδομη seo συμβουλη : Να φτιάχνετε περιεχόμενο που να έχεις ως στόχο τους ανθρώπους, και όχι τις μηχανές αναζήτησης. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείτε περιεχόμενο που να έχει καλή κατάταξη εάν αυτό δεν βοηθάει τους ανθρώπους, να τους ενδιαφέρει, ή να τους πείθει να αγοράσοιυν από εσάς.

Όγδοη seo συμβουλη : Να διαγράψετε το duplicate content. Είναι πιθανό οι μηχανές αναζήτησης να σας επιβάλουν ποινή εάν έχετε το ίδιο, ή σχεδόν το ίδιο περιεχόμενο σε πολλές σελίδες στο site σας.

Ένατη seo συμβουλη : Να διαγράψετε, να ενώσετε ή να προσθέσετε περιεχόμενο σε σελίδες που έχουν πολύ λίγο περιεχόμενο. Εάν έχετε πολλές σελίδες που είναι φτωχές σε περιεχόμενο, με short page view times, τότε οι μηχανές αναζήτησης θα κατεβάσουν την κατάταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Δέκατη seo συμβουλη : Να μην αντιγράφετε περιεχόμενο από άλλες ιστοσελίδες. Εάν οι μηχανές αναζήτησης ανακαλύψουν οτι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας έχει αντιγραφεί από άλλες σελίδες, τότε πιθανότατα θα σας χαμηλώσουν το ranking τόσο σε αυτές τις συγκεκριμένες σελίδες, αλλά ενδεχομένως και σε ολόκληρο το site σας.

Ενδέκατη seo συμβουλη : Να ζητάτε υπογραφή για το περιεχόμενό σας. Η σύνδεση του περιεχομένου σας με το Google+ θα βελτιώσει τόσο την κατάταξη της ιστοσελίδας σας όσο και το click-through-rate

Δωδέκατη seo συμβουλη : Να επιβεβαιώσετε οτι το περιεχόμενό σας είναι αρκετά καλό για την πρώτη σελίδα. Εάν το περιεχόμενό σας δεν είναι καλύτερο από το περιεχόμενο που ήδη υπάρχει στην πρώτη σελίδα για το συγκεκριμένο keyword, τότε το site σας θα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί στην πρώτη σελίδα

Δέκατη τρίτη seo συμβουλη : Να κάνετε το περιεχόμενό σας ελκυστικό για τους επισκέπτες. όσο πιο ελκυστικό είναι, τόσο περισσότερο οι χρήστες θα μείνουν στη σελίδα σας, θα αυξήσουν το χρόνο θέασης, και αυτό είναι ένα καλό μύνημα προς τις μηχανές αναζήτσης οτι πρέπει να προωθήσουν την ιστοσελίδα σας.

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάσαμε δεκατρεις seo συμβουλες. Συνιστούμε να ακολουθήσετε καθε seo συμβουλη , να τις χρησιμοποιήσετε ως seo εκπαίδευση ώστε να πετύχετε την καλύτερη θέση για την ιστοσελίδα σας, δηλαδή να κάνετε αποτελεσματικό seo.

Πηγή: http://www.infopolis.gr/seo-simvouli/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *