ΣΕΙΣΜΟΣ στην ελληνική showbiz! Η δημοσιογράφος, το μοντέλο και η αθλήτρια που ξετινάζουν επιχειρηματίες – Όλο το νταραβέρι…

Μια 38χρονη μελαχρινή δημοσιογράφος, ένα μοντέλο και μια πολίστρια (35 ετών και οι δύο) είναι οι γυναίκες «αράχνες», οι οποίες εγκατέλειψαν τις δουλειές τους και έχουν πλέον αναγάγει σε επιστήμη τη χειραγώγηση γνωστών ευκατάστατων Ελλήνων επιχειρηματιών…

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα , η τρόικα των κολασμένων θηλυκών δρα ανενόχλητη. Η τακτική που ακολουθούν οι εντυπωσιακές γυναίκες είναι αρχικά να πουλήσουν έρωτα στους επιχειρηματίες, ώστε τυφλωμένοι από το πάθος τους να γίνονται εύκολα έρμαιο στα χέρια τους.

Το «σενάριο» περιλαμβάνει μια άνευ προηγουμένου αφαίμαξη χρημάτων από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι παρέχουν στα πανούργα θηλυκά πανάκριβα δώρα και ζεστό χρήμα προκειμένου να μην τα χάσουν από δίπλα τους.Στην περίπτωση της πρώην δημοσιογράφου, θύμα της γοητείας της έπεσε ένας 65χρονος επιχειρηματίας, τον οποίο γνώριζε αρκετά χρόνια. Ομως η σχέση τους ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν «τυχαία» σε ένα ναυτικό σαλόνι στον Πόρο. Εκείνος, παντρεμένος με παιδιά, την ερωτεύτηκε αλλά και εκείνη θαμπώθηκε από την οικονομική επιφάνειά του.

Την παρουσίαζε ως την προσωπική γραμματέα του, με μισθό 1.200 ευρώ, στην ουσία όμως η αμοιβή της ανερχόταν στα 5.000 ευρώ τον μήνα.Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται στην Κύπρο κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού, στο οποίο είχαν πάει μαζί.

Ανυποψίαστος, την άφησε στην πολυτελή σουίτα όπου διέμεναν και κατέβηκε για να πάρει πρωινό με τους επιχειρηματίες που θα συναντούσε στο νησί. Είχε ξεχάσει όμως το iPad του και επέστρεψε στη σουίτα, δίχως εκείνη να το περιμένει. Η πρώην δημοσιογράφος ήταν στο μπάνιο και μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μία από τις δύο φίλες της, δίνοντάς της αναλυτικές οδηγίες για το πώς πρέπει να κινηθεί προκειμένου να καταφέρει να τυλίξει στα «δίχτυα» της κάποιον άλλο πλούσιο επιχειρηματία.

Ο 65χρονος άκουσε τη συνομιλία χωρίς η γυναίκα να το καταλάβει και μόλις ξεπέρασε το πρώτο σοκ, άρχισε να ελέγχει πλέον υποψιασμένος τις κινήσεις της.Οσα ανακάλυψε στην πορεία ήταν πέρα από καθετί που θα μπορούσε να φανταστεί. Η συγκεκριμένη γυναίκα διατηρούσε ταυτόχρονα σχέση και με άλλον Ελληνα επιχειρηματία, μεγαλοκατασκευαστή οικοδομών, διαζευγμένο, από τον οποίο αποσκοπούσε να αποσπάσει ένα νεόδμητο διαμέρισμα 140 τ.μ. πίσω από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο!

Στο «κόλπο» είχε βάλει και τις φίλες της (την κοκκινομάλλα που κάποτε περπατούσε στις πασαρέλες και την ξανθιά πρώην πολίστρια), οι οποίες σε ανύποπτο χρόνο προσπαθούσαν να τον πείσουν για την… άσχημη ψυχολογία της, δεδομένου ότι δεν είχε ένα «κεραμίδι» πάνω από το κεφάλι της.

 Ο μεγαλοεργολάβος

Το απίστευτο είναι ότι ο μεγαλοεργολάβος γνώριζε για την παράλληλη σχέση της με τον 65χρονο επιχειρηματία, αλλά φαίνεται πως ήταν παράφορα ερωτευμένος μαζί της. Πάντως αυτό που δεν ήξερε σίγουρα είναι ότι υπήρχε και τρίτος άνδρας στην παρέα! Η 38χρονη, εκτός των δύο, διατηρούσε παράλληλα σχέση και με έναν νεαρό dj στη Γλυφάδα, στον οποίο πήγαινε όταν έλεγε στους άλλους δύο ότι θα επισκεπτόταν τις φίλες της.Οταν ο 65χρονος επιχειρηματίας είχε όλα τα στοιχεία της δράσης της 38χρονης, πλησίασε τον μεγαλοεργολάβο, του αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τους εξαπατούσε και όταν την έπιασαν στα… πράσα στο σπίτι του dj, την έβγαλαν άρον άρον από τη ζωή τους, μετανιώνοντας βεβαίως οικτρά για την περιουσία που είχαν ξοδέψει στα… πόδια της.

Πως διείσδυσαν στους κοσμικούς κύκλους και οι αποδράσεις με πολυτελή κότερα

Γεμάτη χλιδή, με ταξίδια σε όλο τον κόσμο, ακριβά ρούχα και κοσμήματα, πολυτελή αυτοκίνητα και βόλτες στα νησιά με κότερα, προσφέρουν στην πανούργα «θηλυκή εταιρία» οι άνδρες-θύματά της. Οι τρεις γυναίκες έχουν καταφέρει να διεισδύσουν στους κοσμικούς κύκλους και περνούν από το ένα πλούσιο πορτοφόλι στο άλλο! Ακόμη και αν τις ξεσκεπάσουν, απλώς προχωρούν στο επόμενο θύμα τους χωρίς να ανοίξει μύτη, καθώς οι περισσότεροι από τους επιχειρηματίες είναι παντρεμένοι και δεν ρισκάρουν να αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.Οι τρεις γυναίκες διατηρούν στενή φιλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», κυκλοφορούν σε ακριβά μπαρ και εστιατόρια της πόλης, δίνουν το «παρών» σε δεξιώσεις και εκδηλώσεις και οπουδήποτε μαθαίνουν ότι θα παρίστανται ευκατάστατοι επιχειρηματίες, καθώς γνωρίζουν ότι εκεί εύκολα θα βρουν ενδιαφέροντα «θύματα». Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα συστήνονται ως κορίτσια από τζάκι (!), που όμως οι οικογένειές τους έχουν πέσει έξω εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Με τον τρόπο αυτό αρχικά συγκινούν τους κυρίους και ξεκινούν ερωτική σχέση μαζί τους, με το «βλέμμα» τους πάντα στραμμένο στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Το who is who της «θηλυκής εταιρίας» και οι γνωριμίες
Η πρώην δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, παντρεύτηκε και χώρισε σε μικρή ηλικία, ενώ έχει μία κόρη. Εργάστηκε πριν από αρκετά χρόνια σε τηλεοπτικό κανάλι και μέσω του ρεπορτάζ φαίνεται ότι απέκτησε γνωριμίες, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε προκειμένου να εισχωρήσει στην ελίτ των Αθηνών. Ακολουθούσε το θύμα της, τον πλούσιο 65χρονο, στα περισσότερα επαγγελματικά ταξίδια του στο εξωτερικό, στη διάρκεια των οποίων το λιγότερο που ξόδευε για δώρα προς την ερωμένη του ήταν περίπου 20.000 ευρώ κάθε φορά.

Στα νότια προάστια
Στο μεταξύ, τον είχε πείσει να επιπλώσει το σπίτι της με αντικείμενα που κατά τις ίδιες πληροφορίες ξεπερνούν σε αξία τα 70.000 ευρώ, ενώ, μεταξύ άλλων, της είχε αγοράσει ένα ρολόι αξίας 40.000 ευρώ, το οποίο αργότερα εκείνη πούλησε μισοτιμής!Η φίλη της, πρώην μοντέλο, φέρεται ότι συζεί με ευκατάστατο Ελληνα επιχειρηματία, τον οποίο γνώρισε σε μπαρ-εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Προφασίστηκε ότι είχε ξεχάσει τα τσιγάρα της και τον πλησίασε, υποθέτοντας από το πούρο που τον είδε να κρατά ότι έχει γερό πορτοφόλι. Οταν ο επιχειρηματίας φεύγει για επαγγελματικά ταξίδια στην Κίνα, το πρώην μοντέλο φέρεται ότι περνά διήμερα και τριήμερα με άλλους επιχειρηματίες, ως «συνοδός πολυτελείας» με αμοιβή ακόμη και πάνω από 10.000 ευρώ!

Η πρώην πολίστρια, από την πλευρά της, κυκλοφορεί με πολυτελή κάμπριο Mercedes, δώρο πρώην εξαπατημένου, ενώ πρόσφατα φιγουράρισε σε κοσμικές στήλες τουρκικών εφημερίδων, καθώς συνόδευε επιχειρηματία, ο οποίος είχε βρεθεί στην Αθήνα και αναζήτησε τις υπηρεσίες της.
tromaktiko

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *