υπηρεσίες social media που προτείνουμε

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε υπηρεσίες social media που παρέχονται από διάφορες ιστοσελίδες

Είναι υπηρεσίες social media που προτείνουμε να χρησιμοποιούνται καθημερινά από όσους χρήστες θέλουν να αξιοποιήσουν σωστά τα social media

Ξεκινάμε με κάποιες υπηρεσίες social media σχετικά με το twitter: …

Tweetdeck
Καλό είναι να χρησιμοποιούμε το Tweetdeck του Twitter για σοβαρές ειδήσεις του Twitter. Είναι πολύ χρήσιμο να ενημερώνουμε τα Twitter, Facebook, και LInkedin ταυτόχρονα, με μια κίνηση. Όμως αυτό πρέπει να γίενται με μέτρο, διότι το κοινό μας σε καθένα από αυτά τα τρια social media (Twitter, Facebook, και LInkedin) δεν έχει τα ίδια ενδιαφέροντα, επομένως δεν θα δώσουμε σε όλους το ίδιο περιεχόμενο

Tweetie
Το Tweetie είναι ένα Mac-only app το οποίο μπορούμε να χρησιμοποιούμε συχνά στο Twitter. Δεν έχιε τις εξελιγμένες λειτουργίες του Tweetdeck (όπως για παράειγμα το cross-posting to Facebook), αλλά είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του.

Objective Marketer
Το Objective Marketer είναι μια πολύ ισχυρή εφαρμογη για το twitter. Είναι κατάλληλη για πολύ συχνή χρήση, για τα σημαντικά posts καθώς και για άλλες χρήσεις όπως Lifetime statistics, cross-posting, multiple accounts.
Εάν θέλετε να επενδύσετε σωστά στο twitter, τότε αυτή η εφαρμογή (app) θα σας είναι απαραίτητη.
(Παρέχει και free account)

Παρατήρηση: Υπάρχουν χιλιάδες εφαρμογές του Twitter (Twitter apps) (literally).
Για να δείτε όλες τις δυνατότητες αυτών των εφαρμογών μπορείτε αν αφιερώσετε κάποιο χρόνο στο Laura Fitton’s (@pistachio) One Forty, το app store του Twitter.

Ακολουθούν υπηρεσίες social media σχετικά με blogs (δηλαδή για Blog Comments).
Τα εργαλεία αυτά λειτουργούν καλά για WordPress Blogs

Disqus
Αυτό είναι το κατάλληλο plugin για να διαχειριζόμαστε τα σχόλια.
Κάνει το σχολιασμό (commenting) να είναι ευκολότερος και γρηγορότερος για όσους έχουν λογαριασμό Disqus.
Ο μέσος όρος των σχολίων (comments) θα αυξηθεί εάν χρησιμοποιήσετε το Disqus
Μειονέκτημα αυτού του plugin είναι οτι παρουσιάζει κάποιες αδυναμίες συνύπαρξης με άλλα plugins.

ChatCatcher
Είναι ένα ελαφρύ ευέλικτο εργαλείο που βρίσκει Tweets σχετικά με τα δικά σας blog posts, και αυτόματα τα προσθέτει σαν σχόλια (comments). Αυτό το plugin δεν συγχρονίζεται καλά με το Disqus, και θα λειτουργούσε καλύτερα χωρίς το Disqus.
Επιπλέoν, μερικοί bloggers αποφεύγουν να βάζουν τα tweets ως comments διότι δεν είναι πραγματικά comments. Όμως, εάν θέλετε να οργανώσετε ατ tweets σχετικά με τα posts σας, αυτό το plugin είναι η λύση.

Topsy
Περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες και παρέχει δυνατότητες παρακολούθησης του ανταγωνισμού.
Λειτουργεί ως virality tool, ως tracking mechanism, και ως social listening post.
Για παράδειγμα, μπορείτε να βρειτε ένα tweet που έστειλε κάποιος ανταγωνιστής σας, και αν δείτε πόσες φορές έγινε retweet, από ποιόν, καθώς και πολλές άλλες σχετικές πληροφορίες.

Sexy Bookmarks Plug-in
Αυτό το plugin βελτιώνει το social sharing user interface. Είναι κάποια μικρά εικονίδια κάνουν κάποιο animation όταν πάει ο κέρσορας πάνω τους και διευκολύνουν το social sharing

All In One SEO Pack
Το All In One SEO Pack είναι το ιδανικό εργαλείο για να βελτιστοποιήσουμε τα άρθρα μας ως προς τις μηχανές αναζήτησης.
Μας επιτρέπει να καθορίσουμε page title, description, και keywords για κάθε post.
Μαθήματα seo , εκπαίδευση seo , πληροφορίες για τις λέξεις κλειδιά seo καθώς και πληροφορίες για αποτελεσματικό seo θα βρειτε σε άλλα άρθρα στην ιστοσελίδα μας.

What Would Seth Godin Do
Με αυτό το plugin μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στους first-time visitors, καθώς και ένα δεύτερο μήνυμα στους repeat visitors.

Ναι να μην ξεχνάτε οτι οι υπηρεσίες social media είναι απαραίτητο κομμάτι της προώθησης ιστοσελίδων, για την οποία θα βρειτε πολλά άρθρα στο infopolis.gr. Στην ιστοσελίδα μας θα βρειτε social media συμβουλες που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε τη social media στρατηγική σας.

πηγή: http://www.infopolis.gr/ypiresies-social-media/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *