Space Jam 2: Ντέιβις, Λίλαρντ και Τόμπσον στο πλευρό του ΛεΜπρον

Space Jam 2: Ντέιβις, Λίλαρντ και Τόμπσον στο πλευρό του ΛεΜπρον

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά βρήκε τους σταρ που θα έχει στο πλευρό του στο Space Jam 2.

Από τον Σεπτέμβριο είχε γνωστό πως το Space Jam 2 θα βγει με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Το ζητούμενο, όμως, ήταν ποιοι θα πλαισιώσουν τον King James, με τις αρνητικές απαντήσεις να είναι πολλές. Μία εξ αυτών ήρθε από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Περίπου 9 μήνες αργότερα, το πρόβλημα λύθηκε και σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το re-make της θρυλικής ταινίας του 1996 με πρωταγωνιστή τότε τον Μάικλ Τζόρνταν. Ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό του ΛεΜπρον; Πέρα από τον Κλέι Τόμπσον, το όνομα του οποίου είχε βγει στην επιφάνεια πριν από μερικές ημέρες, θα πρωταγωνιστήσουν ακόμα οι Άντονι Ντέιβις και Ντέιμιαν Λίλαρντ. Ο πρώτος από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι συμπαίκτης του Τζέιμς στους Λέικερς, φαίνεται, όμως, πως η συνεργασία τους δεν θα περιοριστεί εντός παρκέ.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στο Space Jam 2 θα παίξουν και δύο σταρ του WNBA. Πρόκειται για την Νταϊάνα Τοράσι και την Ενέκα Ογκβουμίκε. Η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2021.

(AP Photo/Jae C. Hong)

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *