Sport: “Η Μπαρτσελόνα μιλάει με τον Μίροτιτς”

Sport: "Η Μπαρτσελόνα μιλάει με τον Μίροτιτς"

Η Sport αποκάλυψε το Σάββατο (29/6) τις συζητήσεις της Μπαρτσελόνα με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος φέρεται να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το ΝΒΑ για χάρη των "μπλαουγκράνα".

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει με κάθε τρόπο να ολοκληρώσει μια μεγάλη μεταγραφή, μία κίνηση που θα της δώσει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο Final Four της EuroLeague και την κορυφή της Liga Endesa. Από την στιγμή που ο Κώστας Σλούκας προτίμησε να μείνει στη Φενέρμπαχτσε, οι "μπλαουγκράνα" έχουν επικεντρωθεί στον Νίκολα Μίροτιτς.

Ο 28χρονος φόργουορντ, που μετακόμισε τον Φεβρουάριο από τη Νέα Ορλεάνη στο Μιλγουόκι, είναι ελεύθερος και φέρεται ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ισπανία. Τουλάχιστον αυτό επισημαίνει η "Sport" που αποκαλύπτει τις συζητήσεις των ανθρώπων των "μπλαουγκράνα" με τον έμπειρο ψηλό, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 έως το 2014.

"Σύμφωνα με πηγές κοντά στον παίκτη, ο σύλλογος έχει μιλήσει με τους εκπροσώπους του" τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Πόσο εφικτή είναι μια τέτοια μεταγραφή βέβαια, είναι ένα… θέμα. Βλέπετε, ο Νίκολα Μίροτιτς εισέπραξε φέτος το ποσό των 12.500.000 δολαρίων βάσει του συμβολαίου του, ενώ στην πενταετία που βρίσκεται στο ΝΒΑ (με Σικάγο, Νέα Ορλεάνη κα Μιλγουόκι) έχει βγάλει 41.631.175 δολάρια.

AP Photo/Aaron Gash

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *