Squid: Μία εφαρμογή ενημέρωσης για τους millennials

Squid: Μία εφαρμογή ενημέρωσης για τους millennials

H εφαρμογή ειδήσεων Squid είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας, μετά από τη διάθεσή της σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους χρήστες smartphonesνα δημιουργήσουν τη δική τους εξατομικευμένη ροή ειδήσεων επί της οθόνης.

Το Squid app επιτρέπει στους χρήστες του την επιλογή της θεματολογίας που τους ενδιαφέρει πραγματικά, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους, ενώ οι δημιουργοί του τονίζουν ότι το κοινό – στόχος τους είναι οι Millennials, σε όλη την Ευρώπη, οι οποίοι είναι εμφανώς εξοικειωμένοι με τη διαδικτυακή ενημέρωση και την ανάγνωση επί της οθόνης. Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει την εν λόγω εφαρμογή είναι πως επιτρέπει και την αλληλεπίδραση των αναγνωστών με τα άρθρα που διαβάζουν σε πραγματικό χρόνο, στοιχείο που βοηθά τόσο τον αναγνώστη όσο και τον παραγωγό περιεχομένου στο Διαδίκτυο. Ο αναγνώστης δημιουργεί εξατομικευμένο περιεχόμενο, ενώ οι παραγωγοί περιεχομένου βλέπουν ποια άρθρα συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη απήχηση.

Το Squid είναι μία δωρεάν υπηρεσία, η οποία δεν απαιτεί εγγραφή από τον χρήστη, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερες από 100 κατηγορίες ειδήσεων που δίνουν πρόσβαση σε περίπου 20.000 πηγές νέων, προκειμένου να ικανοποιήσει ποικίλα ενδιαφέροντα. Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει θέματα, να τα ταξινομεί κατά το δοκούν, ενώ προσφέρεται και η δυνατότητα της αποθήκευσης των άρθρων ή της φραγής των πηγών σε περίπτωση που υπάρχει η επιθυμία να αποκλειστεί μία πηγή ψευδών ειδήσεων.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να έχει σε ένα σημείο συγκεντρωμένα όλα τα δεδομένα που συνθέτουν την καθημερινή του ενημέρωση, στο πλαίσιο χρήσης μίας και μόνης εφαρμογής, ενώ οι Millenials μπορούν να κάνουν γνωστά και στα media τα θέματα που τους απασχολούν μέσα από τις επιλογές τους στο πλαίσιο χρήσης της εφαρμογής. Οι δημιουργοί της εφαρμογής φιλοδοξούν να κάνουν την ανάγνωση ειδήσεων και πάλι μία ενδιαφέρουσα εμπειρία για τη γενιά που έχει το smartphone ως προέκταση του χεριού τους.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑΠηγή άρθρου – naftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *