Super League 1: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας

Super League 1: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας

Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση του επί της ΑΕΛ έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάταξη.

Στο ματς που άνοιξε το προγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στη Νέα Σμύρνη. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στους 27 βαθμούς κάτι που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να τους πιάσει στην κορυφή.

Στην αντίπερα όχθη ο Πανιώνιος έφτασε τους τρεις βαθμούς και έπιασε τον Παναιτωλικό. Στο έτερο παιχνίδι του Σαββάτου η Λαμία επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και ανέβηκε βαθμολογικά.

Από το πρόγραμα της Κυριακής έχουν ολοκληρωθεί τρία ματς. Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 επί του ΟΦΗ και πήρε σημαντική ανάσα, ενώ ο Αστέρας και Βόλος έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 επί της ΑΕΛ και έφτασε κι εκείνος στους 27 βαθμούς. Έτσι, στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (01/12, 19.30) ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο "Γ. Καραϊσκάκης" χωρίς καμία βαθμολογική διαφορά.

Απομένουν τα ματς ΑΕΚ – Άρης και Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάταξη μετά τα μεχρι τώρα ματς για την 11η αγωνιστική:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *