Αλέξη και Γιάνη super stars! Επτά στους δέκα πιστεύουν στον Τσίπρα, «V for Varoufakis» η νέα σελίδα στο facebook (δείτε την)

H δημοφιλία του Αλέξη Τσίπρα, του Γιάνη Βαρουφάκη και της νέας κυβέρνησης ολοένα κι αυξάνεται…
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της εφημερίδας «Η Αυγή της Κυριακής» στην ερώτηση αν «είστε ικανοποιημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα», το 60% απαντά θετικά, το 34% δηλώνει δυσαρεστημένο και το 5% δεν έχει γνώμη. Όσον αφορά το αίσθημα που προκάλεσε η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, το 50% δήλωσε ανακούφιση, το 10% στενοχωρημένο, το 26% αδιάφορο και χωρίς γνώμη είναι το 14%.

Την ίδια ώρα, το 67% εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει, το 27% ότι δεν είναι έτοιμος και το 6% δεν εκφέρει γνώμη. Παραλλήλως, επτά στους δέκα πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα τα καταφέρει ως πρωθυπουργός, το 23% ότι δεν θα τα καταφέρει, ενώ το 7% δεν έχει γνώμη.

Αναφορικώς με τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ, το 52% τη θεωρεί σωστή, το 26% λάθος, το 15% είναι ουδέτερο, ενώ το 7% δεν έχει γνώμη ή απαντά «εξαρτάται». Επιπλέον, οι πολίτες επιρρίπτουν στον Αντώνη Σαμαρά την ευθύνη για την ήττα της Νέας Δημοκρατίας. Το 71% των ψηφοφόρων πιστεύει ότι ο Α. Σαμαράς έχει μεγάλη ευθύνη, ενώ μικρή ευθύνη τού επιρρίπτει μόλις το 11%.

Στο μεταξύ, νέα σελίδα εμφανίστηκε στο
facebook
αφιερωμένη στον Γιάνη Βαρουφάκη, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «V for Varoufakis». Δείτε την εδώ.

koutipandoras.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *