Διαβάστε όλες τις προσθήκες στα ρόστερ των ομάδων της Superleague για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


Κάθε μέρα το Sport24.gr θα σας ενημερώνει για όλες τις μεταγραφές (και αποχωρήσεις) των ομάδων της Superleague, συγκεντρώνοντας όλες τις κινήσεις σε ένα κείμενο.

Παίκτης της Βέροιας από την Παρασκευή (23/1) και επισήμως ο Θωμάς Ναζλίδης, που υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ημαθίας.

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Εργοτέλη, που ανακοίνωσε την Παρασκευή (23/1) την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Καλέ.

Ο Πανθρακικός από την πλευρά του επισημοποίησε την Παρασκευή (23/1) τη συμφωνία του με τον Ροτζέριο Μάρτινς. Η ΑΕΛ Καλλονής έκανε δικό της την Τετάρτη (21/1) τον Αντώνη Πετρόπουλο, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή κρούσης της.

Την Τρίτη (20/1) η ΠΑΕ Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού, Φαμπαρέθ Μανουέλ Μπάλντα Ροντρίγκεζ, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή κρούσης.

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης με τους Αρκάδες την Δευτέρα να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ματίας Ιγκλέσιας ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κενό από το πετυχημένο του πέρασμα με την φανέλα του Ατρόμητου.

Και ο Παναιτωλικός έκανε μια πολύ καλή κίνηση καθώς την Δευτέρα οι ιθύνοντες της ομάδας του Αγρινίου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κοστίν Λαζάρ.

Στον Πανθρακικό θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες ο Στέλιος Ηλιάδης με την ομάδα της Κομοτηνής να ολοκληρώνει την απόκτηση του 28χρονου μέσου την Δευτέρα (19/1) και προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση του.

Παίκτης του Ατρομήτου και με τη… βούλα είναι ο Μαρσελίνιο, ο οποίος την Κυριακή (18/1) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο με τους Περιστεριώτες και έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Από’ κει και πέρα, ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης είναι από την Παρασκευή (16/1) ο Φερνάντο Νικόλας Αλόκο, που υπέγραψε συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.

Την Τρίτη (13/1), ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Λουίς Γκονσάλο Μπουσταμάντε, με τον Αργεντινό μέσο να υπογράφει για 1,5 χρόνο με την ομάδα της Βοιωτίας.

Η Κέρκυρα επισημοποίησε τη Δευτέρα (12/1) τη συνεργασία της με τον Γεωργιανό κεντρικό αμυντικό, Ακάκι Κουμπούτια και το δανεισμό του Φάμπιο από τον Ατρόμητο.

Ο Παναιτωλικός απέκτησε τη Δευτέρα (12/1) τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα, ενώ ο Λεβαδειακός έκανε δικό του τον Κάρλος Μιλιάζες για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή (11/1), ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Σκαραμοτσίνο, ως δανεικού από την Ομόνοια.

Ο Εργοτέλης μετά τους Σαράνοφ και Γιαν Μποέ Κανέ, έκανε δικό του την Παρασκευή (9/1) και τον Σιριάκ Λουβιόν, υπογράφοντας για 1.5 χρόνο, ενώ το Σάββατο (10/1) ανακοίνωσε και τον Κονέ για την άμυνα.

Στην πρώτη του μεταγραφή προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (8/1) και ο Πανθρακικός σε μια κίνηση που ο Εμάνουελ Ρόκα είχε προαναγγείλει. Η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Μελίσση. Τώρα περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Ροτζέριο Μάρτινς ώστε να πέσουν και οι υπογραφές με τον πρώην παίκτη της Νίκης Βόλου.

Ο Εργοτέλης απέκτησε την Πέμπτη (8/1) τον Γιαν Μποέ Κανέ, που είναι η δεύτερη μεταγραφή μετά τον Σαράνοφ. Την ίδια μέρα ο Πανιώνιος ήρθε σε συμφωνία με τους Κόρμπο και Καθάριο οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και θα ενισχύσουν την προσπάθεια των “κυανέρυθρων”.

Την Πέμπτη (8/1) η ΑΕΛ Καλλονής επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον Μαρσέλο Γκοϊανίρα, για το προσεχές εξάμηνο.

Ο Πανθρακικός την Τρίτη (6/1) έκανε γνωστό ότι οι Νίκος Καθάριος και Βασίλης Τριανταφυλλάκος αποχωρούν από την ομάδα. Το Σάββατο (3/1) η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Καμερουνέζου αμυντικού Αντόνιο Γκομσί.

Μια ακόμα λύση συμβολαίου, η τρίτη για την Κέρκυρα, ήρθε την Δευτέρα (5/1) με τον Μπεν Σαμπάτ να λέει αντίο στους “Φαίακες” και να ακολουθεί τους Κανακούδη, Ομπράντοβιτς που εδώ και λίγες μέρες είχαν αποχωρήσει από την ομάδα της Κέρκυρας.

Η Κέρκυρα μετά τον Στέφανο Σιόντη, προχώρησε στην απόκτηση του Άγγελου Ζουμπουλάκη. Ο 25χρονος δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά συμφώνησε σε όλα με τους “Φαίακες” και ανακοινώθηκε την Παρασκευή (2/1).

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πανιώνιο καθώς μετά τον Σπύρο Ρισβάνη που απέκτησε ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό συμφώνησε την Τετάρτη (31/1) και με τον Βαλεντίνο Βλάχο που έμεινε ελεύθερος από την Μπριζ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Την ίδια μέρα ο Αστέρας Τρίπολης συμφώνησε για τον δανεισμό του 18χρονου αμυντικού Βασίλη Μηλιώτη στην Ένωση Ερμόνιδας.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί από την Τρίτη το βράδυ ο Μάρτεν Μάαρτενς καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Σερκλ Μπρίζ για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν δυο ακόμα ετών. Παράλληλα ο Κώστας Παναγιωτούδης επέστρεψε από την Βέροια που είχε παραχωρηθεί δανεικός και δόθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Επίσης την Τρίτη (30/12) η Κέρκυρα ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου της με τον Νεμάνια Ομπράντοβιτς με τον Σέρβο να είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου αυτός επιθυμεί.

Την Τρίτη (30/12) ο Εργοτέλης πραγματοποίησε την πρώτη του μεταγραφή, με τον Μπόγιαν Σαράνοφ να κάθεται πλέον κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενισχυθεί σημαντικά σε άμυνα και μεσαία γραμμή, αποκτώντας τους Σωτήρη Νίνη (ως ελεύθερο) και Στάθη Ταυλαρίδη (με μεταγραφή από τον Ατρόμητο).

Εξαιρετική κίνηση έκανε και η ομάδα του Περιστερίου, προσθέτοντας εμπειρία στο κέντρο της. Ο Κώστας Κατσουράνης επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου.

Από εκεί και πέρα ο Λεβαδειακός ενισχύθηκε μεσοεπιθετικά με τον Γκονσάλο Μπουσταμάντε, ο Στέφανος Σιόντης επέστρεψε στην Κέρκυρα, ενώ η Ξάνθη αντικατέστησε τον Γουίλσον με τον Μπέλιτς και την Δευτέρα ανακοίνωσε τον Γουόλτερ Μπαλούφο ως ελεύθερο.

Άξίζει να σημειώσουμε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Άντι Λίλα, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο ΟΦΗ που έχασε πέντε καθώς την Δευτέρα ήρθε και η λύση συμβολαίου με τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Επίσης ήδη δυο παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον Πλατανιά οι Γκσπούρνινγκ και Ζουμπουλάκης ενώ έξι έχουν “κουνήσει μαντίλι” στον Εργοτέλη.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ήρθαν: Φερνάντο Νικόλας Αλόκο (Α-ελεύθερος), Ματίας Ιγκλέσιας (Μ-Ελεύθερος)

Έφυγαν: Βασίλης Μηλιώτης (Α- Δανεικός στην Ένωση Ερμιονίδας)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

‘Ηρθαν: Κώστας Κατσουράνης (Μ – Ελεύθερος), Μαρσελίνιο (Ε – Ελεύθερος)

Έφυγαν: Στάθης Ταυλαρίδης (Α – Παναθηναϊκός), Φάμπιο (Ε-δανεικός στην Κέρκυρα)
ΒΕΡΟΙΑ

Ήρθαν: Θωμάς Ναζίδης (Ε-ελεύθερος)

Έφυγαν: Κώστας Παναγιωτούδης (Μ – επέστρεψε στον ΠΑΟΚ)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ήρθαν: Μπόγιαν Σαράνοφ (Τ – ελεύθερος), Γιαν Μποέ-Κανέ (Μ-Ελεύθερος), Σιριάκ Λουβιόν (Α-Ελεύθερος), Μοχάμεντ Κονέ (Α-ελεύθερος), Καλέ (Μ-ελεύθερος).

Έφυγαν: Τόμας Τσέρνι (Τ – Ελεύθερος), Γιορίς Σαϊντανί (Α – Ελεύθερος), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ε – Ολυμπιακός), Ροκ Στράους (Μ – Ελεύθερος), Αλεξάνταρ Κόσκοβιτς (Μ – Ελεύθερος), Μεγί (Α – Ελεύθερος).
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Ήρθαν: Μαρσέλο Γκοϊανίρα (Μ-Ελεύθερος), Αντώνης Πετρόπουλος (Ε-ελεύθερος)

Έφυγαν: Θεοδόσης Κύπρου (Ε – ελεύθερος), Μπαρέρα (Α-ελεύθερος)
Α.Ο.Κ.

Ήρθαν: Στέφανος Σιόντης (Α – Δόξα Κατωκοπιάς), Άγγελος Ζουμπουλάκης (Α – Ελεύθερος από Πλατανιά), Ακάκι Κουμπούτια (Α-ελεύθερος), Φάμπιο (Ε- δανεικός από Ατρόμητο)

Έφυγαν: Πέτρος Κανακούδης (Α- Ελεύθερος), Νεμάνια Ομπράντοβιτς (Μ-Ελεύθερος), Ασαέλ Μπεν Σαμπάτ (Α-Ελεύθερος), Μπόρχα Σάντσεθ (Μ-ελεύθερος)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ήρθαν: Γκονσάλο Μπουσταμάντε (Μ – Ελεύθερος), Μιλιάζες (Α-Μιλιάζες)

Έφυγαν: Νίκος Γεωργιάδης (Α-Ελεύθερος), Φαμπιάν Μπορνταγκαράι (Μ-Ελεύθερος), Μανώλης Νικολακάκης (Α-ελεύθερος), Δημήτρης Γιάντσης (Ε-ΑΕΛ)
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ήρθαν: —-

Έφυγαν: —-
ΞΑΝΘΗ

Ήρθαν: Νίκολα Μπέλιτς (Ε – Ελεύθερος), Γουόλτερ Μπαλούφο (Ε – Ελεύθερος), Αντόνιο Γκομσί (Α – ελεύθερος).

Έφυγαν: Κάρλος Γουίλσον (Ε – Ελεύθερος)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθαν: —

Έφυγαν: Ερίκ Αμπιντάλ (Α – Αποσύρθηκε).
ΟΦΗ

Ήρθαν: —

Έφυγαν: Μίρνες Σίσιτς (Ε – Ελεύθερος), Ισλάμ Φερούζ (Ε – Τσέλσι), Απόνιο (Μ – Ελεύθερος), Αμπντουλάι Μεϊτέ (Α – Ελεύθερος), Αντώνης Πετρόπουλος (Ε – Ελεύθερος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθαν: Σωτήρης Νίνης (Μ – Ελεύθερος), Στάθης Ταυλαρίδης (Α – Ατρόμητος)

Έφυγαν: Σπύρος Ρισβάνης (Α- Δανεικός στον Πανιώνιο), Υμεράι (Μ-δανεικός στον Φωστήρα)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ήρθαν: Άντονι Σκαραμοτσίνο (Δ-Αμυντικός), Σεμπαστιάν Ρουσκουγιέδα (Μ-Τίγκρε), Κοστίν Λαζάρ (Μ-Ελεύθερος)

Έφυγαν: Φίλιππος Δάρλας (Α – Ελεύθερος), Ρουμπουλάκου (Α-Δανεικός στον Παναιγιάλειο)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ήρθαν: Χρήστος Μελίσσης (Α-Ελεύθερος), Στέλιος Ηλιάδης (Μ-ελεύθερος), Μανουέλ Μπαλντά (Ε-ελεύθερος), Ροτζέριο Μάρτινς (Ε-ελεύθερος)

Έφυγαν: Ούσι Οκάτσι (Μ – Ελεύθερος), Νίκος Καθάριος (Μ-επιστρέφει στον Ολυμπιακό), Βασίλης Τριανταφυλλάκος (Ε-Ελεύθερος)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ήρθαν: Σπύρος Ρισβάνης (Α – Δανεικός από Παναθηναϊκό), Βαλεντίνος Βλαχος (Α – Ελεύθερος από Μπριζ), Καθάριος (Μ-Ελεύθερος), Κόρμπος (Μ-Ελεύθερος)

Έφυγαν: Φουρλάνος (Μ-Παναχαϊκή)
ΠΑΟΚ

Ήρθαν: Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος (Α – Ασιρίσκα), Νομπόα (Μ-Ελεύθερος)

Έφυγαν: Μάρτεν Μάαρτενς (Μ -Δανεικός στην Σερκλ Μπριζ), Κώστας Παναγιωτούδης (Μ – Δανεικός στον Απόλλων Καλαμαριάς)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ήρθαν: —

Έφυγαν: Άντι Λίλα (Α – Πάρμα)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ήρθαν: —

Έφυγαν: Μίχαελ Γκσπούρνινγκ (Τ – Ελεύθερος), Άγγελος Ζουμπουλάκης (Α-Ελεύθερος), Θωμάς Ναζλίδης (Ε-ελεύθερος), Αντώνης Ντεντάκης (Α-Κισσαμικός)

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *