Κρήτη: Πέντε νύχτες ακολασίας για δεκάδες swingers – Όλες οι…λεπτομέρειες

Το πιο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής συντρόφων διοργάνωσε ένα από τα διασημότερα swingers club της Ευρώπης το οποίο επέλεξε την Κρήτη για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.
177 ζευγάρια πέρασαν πέντε νύχτες ακολασίας στο χλιδάτο «Cactus Royal Spa & Resort» στη Σταλίδα, το οποίο μετατράπηκε σε φρούριο από τις 28 Απριλίου έως και χθες, Κυριακή, οπότε και αναχώρησαν -όπως ήταν προγραμματισμένο- οι swingers.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Espresso», εννέα άτομα που φαίνεται να μην χόρτασαν τις… καυτές βραδιές θα μείνουν στο ξενοδοχείο για μερικές ακόμη μερές. Τους δόθηκε όμως σαφής εντολή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να κυκλοφορούν ευπρεπώς ντυμένοι καθώς το ξενοδοχείο ανοίγει ξανά τις πύλες του.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα πηγές, όσα διαδραματίστηκαν στους χώρους του χλιδάτου «Cactus» σόκαραν τους υπαλλήλους, οι οποίοι έβλεπαν τους swingers να περπατούν δίπλα τους ολόγυμνοι με ένα ποτό ή αναψυκτικό στο χερι! Οι συμμετέχοντες περπατούσαν στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και σταματούσαν κάθε τόσο ώστε να μιλήσουν με άλλα ζευγάρια. Δεν περνούσε πολλή ώρα που αντάλλαζαν ταίρια και πήγαιναν μαζί είτε στα δωμάτια, είτε στην πισίνα προκειμένου να… γνωριστούν καλύτερα!

Μάλιστα, το πενθήμερο σεξ πάρτι ήταν χωρισμένο σε πέντε θεματικές βραδιές που είχαν τίτλους: «Το όνειρο του Πάσχα» (με γυναίκες κουνελάκια αλά Playboy), «Studio 69» (με αέρα 70s), «Λευκή Βραδιά» (με άντρες και γυναίκες να φορούν λευκά εσώρουχα), «Μπουντουάρ της Αφροδίτης» και «Κήπος του Άδωνη» (με γυναίκες θεές και άντρες πολεμιστές).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *