Tι άλλο θα δούμε: Ο gay πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου ευχαρίστησε τον Α.Τσίπρα επειδή δεν έκανε υπουργό το Ν.Νικολόπουλο

1Πριν από την έναρξη της Συνόδου Κορυφής, ο δρόμος του Αλέξη Τσίπρα «διασταυρώθηκε» με αυτόν του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπετέλ.

Ο κ. Μπετέλ πλησίασε τον Έλληνα ομολογό του και, στο σύντομο διάλογο που είχαν, τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι, κατά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Ελλάδας, δεν έδωσε χαρτοφυλάκιο στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και γ.γ. του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Νίκο Νικολόπουλο.

Η αναφορά αυτή του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού αντανακλά, φυσικά, στην κόντρα που είχαν το καλοκαίρι του 2014 οι δύο άνδρες, όταν ο κ. Μπετέλ ανακοίνωσε μέσω Twitter τον αρραβώνα του με τον άντρα σύντροφό του.

Τότε, ο κ. Νικολόπουλος είχε γράψει στο Twitter, προκαλώντας αντιδράσεις: «Από την Ευρώπη των Εθνών – Κρατών, στην Ευρώπη των… π@στ@ριων!!! Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο του!!!».
«Γεια, άκουσα ότι θέλετε να μου πείτε κάτι, αλλά δεν μιλώ ελληνικά. Λυπάμαι» είχε απαντήσει ο κ. Μπετέλ, με την «κόντρα» να μένει εκεί, αλλά τις επιθέσεις κατά του κ. Νικολόπουλου να συνεχίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από ομοφυλόφιλους και gay-friendly πολίτες…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *