Tι σχέση έχουν η Στέλλα Μπεζαντάκου και η Ειρήνη Κολλιδά;

Μην είναι το γεγονός πως και οι δυο έπαιξαν σε reality; Όχι. Λες να έχουν τον ίδιο αγαπημένο προορισμό; Όχι! Απλά η Ειρήνη Κολλιδά ήταν η …
personal trainer της Στέλλας Μπεζαντάκου και τη βοηθούσε να γυμναστεί αλλά και να ιδρώσει εκείνο το μπλουζάκι, το κολλητό, το ρούχο που δεν έβγαζε και δεν άλλαζε!

«Ερχόταν στο σπίτι μου, στη Γλυφάδα, και με προπονούσε. Τα βράδια βγαίναμε μαζί για διασκέδαση. Την εκτιμώ πολύ, γιατί είναι ντόμπρο κορίτσι και αγωνίστρια. Μπήκε για την ευκαιρία και το έπαθλο και χαίρομαι γι’ αυτήν διότι πιεζόταν οικονομικά» είπε η Στέλλα Μπεζαντάκου σε καθημερινή εφημερίδα, αποκαλύπτοντας παράλληλα αν θα πήγαινε στο Survivor: «Αν μου γινόταν η πρόταση, θα πήγαινα με χίλια! Και το λέω ανοιχτά πως ενδιαφέρομαι. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, για λόγους προβολής για τη δουλειά μου αλλά και για το οικονομικό κομμάτι. Οκτώ χιλιάδες ευρώ τον μήνα, όπως ακούγεται ότι παίρνουν οι “Διάσημοι”, είναι πολύ καλά χρήματα. Εξίσου θετικό στοιχείο είναι και οι νέοι ορίζοντες που ανοίγονται στους συμμετέχοντες μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *