Tο «Κάτω Παρτάλι» πήρε ψήφο εμπιστοσύνης για τη νέα σεζόν

12Είναι η σειρά-φαινόμενο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, αφού όσο περνούν τα επεισόδια, αντί να μειώνεται το ενδιαφέρον του κοινού, η τηλεθέαση χτυπάει όλο και πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Χθες το…… του συνόλου και το….. του νεανικού κοινού έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο «Κάτω Παρτάλι» και τους μυστηριώδεις ήρωές του.

Στις 16 Ιουνίου θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο (το οποίο θα γυριστεί αυτή την εβδομάδα), στο οποίο θα πάρουν μέρος όλοι οι guest: από τον Παντελή Καναράκη που υποδύθηκε την τυφλή μάγισσα μέχρι την ξελογιάστρα Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τη… δαιμονισμένη Αντιγόνη Ψυχράμη. Η παραγωγή έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για άλλα 15 επεισόδια τη νέα σεζόν. Ετσι οι περιπέτειες των Κατωπαρταλιωτών θα συνεχιστούν τον Ιανουάριο του 2015.

Μία από τις ηρωίδες του Λευτέρη Παπαπέτρου είναι η γλυκιά Νεκταρία, η κόρη της Λάμπραινας (Αγορίτσα Οικονόμου) και του Γιακουμή (Γιώργος Βουλτάτσης), που έχει βάλει σκοπό να φύγει από τους κόλπους της υπερπροστατευτικής οικογένειάς της. Η μοίρα φέρνει στον δρόμο της και στο σπίτι της τον Μανώλη (Μίνως Θεοχάρης), τον αγαπημένο φίλο της Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη), με τον οποίο καταλήγουν… αρραβωνιασμένοι.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο αρραβώνας της Νεκταρίας με τον Μανώλη θα κρατήσει, τουλάχιστον, για φέτος. Μετά και την ερωτική τους συνεύρεση στα χωράφια, η κοπέλα δεν το βάζει κάτω. Λευκός γάμος για εκείνη δεν υφίσταται. Κακώς, βέβαια, γιατί με τον Μανώλη δεν ξέρεις πού μπορείς να μπλέξεις, είναι περιπετειώδης τύπος» λέει η Μένη Κωνσταντινίδου στην «Espresso», που ενσαρκώνει το ερωτευμένο κορίτσι.

Τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στο «Κάτω Παρτάλι», αλλά και το περιβόητο μυστικό τα γνωρίζουν μόνο η… αρχηγός Μοσχούλα, ο Διαμαντής, η Παναγιώταινα και η Λάμπραινα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Μένης. Από τους υπολοίπους, μόνο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει βαλθεί να ανακαλύψει τι… σάπιο συμβαίνει στο μυστηριώδες χωριό και μαζί και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος δεν είναι γεωπόνος, αλλάκάποιος που επίσης ψάχνει απαντήσεις.

12-

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *